Ultima oră
Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris Niciun scrimer rus nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”

Andrei Chindriş a marcat contra lui Porto, iar echipa sa a produs surpriza în Cupa Ligii Portugaliei

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20444391/1/chin.jpg

Santa Clara a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa FC Porto, în etapa a doua a fazei grupelor Cupei Ligii Portugaliei.

Fundaşul Andrei Chidriş a deschis scorul, în minutul 17. Acesta a fost primul său gol pentru echipa la care s-a transferat vara trecută.

Ricardinho a majorat avantajul gazdelor, în minutul 65, înainte ca Taremi să reducă din diferenţă.

Da Cunha Correia a stabilit scorul final, în minutul 90+6.

În Grupa D, Santa Clara este lider, cu patru puncte, urmată fiind de Rio Ave, un punct (un meci) şi FC Porto, niciun punct (tot după un joc).

Prima clasată din cele patru grupe se califică în semifinalele competiţiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele