Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Andrei Chindriş are două oferte! Cluburile care au contactat FC Botoşani

FC Botoșani Publicat pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20174731/1/chindris.jpg

Andrei Chindriş (21 de ani), de la FC Botoşani, are două oferte din străinătate. Patronul moldoveilor, Valeriu Iftime, a afirmat că două cluburi se interesează de el, iar unul pare a fi din ţările arabe, iar celălalt din Europa. Fundaşul central pare tentat de oferta mai bună din punct de vedere sportiv.

Iftime a discutat cu Chindriş, care i-a spus că e pregătit să facă pasul în faţă şi să poată prinde astfel şi echipa naţională. Cel mai probabil, dacă va fi vândut, asta se va întâmpla la finalul campionatului.

Are două oferte în acest moment, nu pot să spun de unde. Sunt două oferte din afară, una de foarte departe, alta de foarte aproape. Cea care e de aproape, nu e din Belgia, e dintr-o altă ţară fotbalistică. El vrea să meargă la mai bine din punct de vedere sportiv. Am vorbit cu el, vrea şi la naţională”, a declarat Iftime la Pro X.

De-a lungul multor luni, Chindriş a fost subiectul unor negocieri permanente între Iftime şi Becali, dar patronul de la FCSB a refuzat să plătească 500.000 de euro. Iftime a refuzat şi o ofertă din Belgia, în speranţa că evoluţiile de la EURO Under 21 îi vor ridica preţul lui Chindriş şi, în cele din urmă, i l-a vândut lui Becali pe Denis Haruţ.

În momentul de faţă, nu mai e vorba de FCSB sau de intererul unei alte echipe din Casa Liga 1, iar mutarea se poate face în jurul a 500.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele