Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Andrei Cristea a vorbit despre retrogradarea lui Poli Iaşi. ”E un moment trist pentru noi toţi, pentru oraş, pentru suporteri”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20193393/1/cristea.jpg

Poli Iaşi a devenit, sâmbătă, prima echipă retrogradată în Liga 2, după 0-1 pe teren propriu cu Hermannstadt, în direct pe Look Sport. În timp ce moldovenii iau drumul ligii secunde după un sezon cenuşiu, sibienii mai speră la o salvare miraculoasă graţie golului marcat de rezerva Alhassan, din pasa lui Mayoral, în minutul 78. 


Exclus pe final de sezon din lot de către Nicolo Napoli, Andrei Cristea a comentat cu mult regret retrogradarea moldovenilor, chiar în ziua în care atacantul a împlinit 37 de ani.

”E un moment trist pentru noi toţi, pentru oraş, pentru suporteri. E trist că retrogradarea Politehnicii a coincis cu ziua mea, pentru că eu în cariera mea nu am retrogradat niciodată. Am pus mult suflet la această echipă, am contribuit decisiv de multe ori la salvarea lui Poli şi mi-aş fi dorit enorm să ajut şi la salvarea asta. Dar…”, a declarat Andrei Cristea pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele