Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Andrei Cristea, acuzat că i-a strigat "mai bine mureai la operaţie" arbitrului Radu Petrescu. EXCLUSIV | Reacţia conducerii lui Poli Iaşi

Superliga Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20035311/1/andrei-cristea.jpg


Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, neagă că Andrei Cristea ar fi folosit cuvinte nelalocul lor faţă de arbitrul Radu Petrescu, în timpul meciului Poli Iaşi - FC Voluntari 0-2.
 
Surse Fotbal Look au informat că Radu Petrescu, arbitru operat pe creier în 2017, a scris în raportul de joc că Andrei Cristea i-ar fi transmis "mai bine mureai la operaţie". Tânărul antrenor al ieşenilor era în tribune, fiind suspendat, dar la finalul meciului a încălcat această regulă şi a intrat pe gazon.
 
Marţi seară, la Fotbal Look, Ciprian Paraschiv a negat varianta, transmiţând că Andrei Cristea i-a garantat că nu a folosit acele cuvinte: 
 
"Am înţeles că arbitrul a scris că a fost jignit de Andrei Cristea. Cuvintele sunt foarte grele, noi nu le agreăm în oraş şi în club. Andrei a spus că el nu a zis aşa ceva. Mă şi miră, pentru că o parte din meci am stat în tribună. Toţi din jurul meu mi-au spus că nu a spus aşa ceva, nu ştiu cum şi-ar fi putut da seama arbitrul că Andrei a fost, din grup, cel care l-a jignit. Arbitrul nu era aplaudat ca la teatru la fiecare decizie luată, din punctul meu de vedere a fost o delegare neinspirată. La ultimul meci de anul trecut, cu Sibiul, au fost multe faze controversate. Cred că era de evitat delegarea la un meci între locurile 15 şi 16. Nu am de ce să iau o decizie disciplinară împotriva lui Andrei Cristea, ne vom apăra şi noi la Comisii", a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, la Fotbal Loook.
 
Contactat de emisiunea Fotbal Look, Andrei Cristea a numit "aberaţii" acuzele care i se aduc. Pe imaginile surprinse de cameramanii Look Sport, se poate observa cum, la final, Cristea îi strigă arbitrului "Petrescule, fugi la vestiar, băi, infractorule!".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele