Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Andrei Cristea, detalii de ultim moment despre situaţia sa de la Poli Iaşi. ”Nu am reziliat niciun contract. Din contră!”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20141175/1/chi-pol.jpg

Situaţie incredibilă la Poli Iaşi! În condiţiile în care echipa este pe loc retrogradabil, antrenorul Nicolo Napoli a intrat în conflict cu doi jucători importanţi, Andrei Cristea şi Andreias Calcan, şi a cerut rezilierea contractelor acestora.

Cristea a explicat că nu s-a despărţot de Poli Iaşi şi nici nu are de gând să rupă contractul. Fostul antrenor al moldovenilor este în acest moment alături de familie şi nu a dorit să comenteze situaţia de la club.

”Sunt cu familia acum. Nu am reziliat niciun contract. Din contră! Eu sunt sub contract cu Poli Iaşi şi nu am ce să comentez mai mult.

Lasă-mă, te rog, câteva zile să mă liniştesc o perioadă. Suntem supăraţi cu toţii, nu doar Ciprian Paraschiv”,
a explicat Cristea, pentru Fanatik.

Italianul Nicolo Napoli s-a decis să rămână pe banca tehnică a celor de la Poli Iaşi, după ce luni dimineaţa ar fi vrut să demisioneze, la o zi după eşecul cu Chindia Târgovişte, care a dus la un val de critici dure din partea fanilor, finalizat cu vandalizarea autocarului echipei. În cele din urmă s-a răzgândit şi a anunţat că vrea să ducă acest sezon până la capăt.

„Rămân la echipă, pentru că vreau să salvez echipa de la retrogradare. Nu am demisionat! Am vorbit cu băieţii în vestiar, iar ei mi-au spus să continui. Dimineaţă am făcut testele Covid, după aceea băieţii au avut refacere, iar mâine avem antrenament”, a declarat Nicolo Napoli, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele