Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Andrei Prepeliţă a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să se retragă. ”Am avut probleme. N-am mai simţit mâinile, picioarele”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20003218/1/prepelita-andrei.png

Andrei Prepeliţă a explicat de ce a trebuit să se retragă, la vârsta de 35 de ani, din cariera de jucător. Totul a pornit de la o accidentare, care se putea lăsa cu consecinţe extrem de grave.

În prezent, Prepeliţă este antrenor principal la FC Argeş, dar în acte este diriectorul sportiv al nou-promovatei care este aproape de a prinde un loc de play-off.

Eu am pus umărul la promovarea echipei într-o situaţie riscantă şi, în general, mi-am făcut treaba ca jucător la FC Argeş. Anul trecut, pe vremea asta, am avut o accidentare care putea fi foarte gravă. Am jucat un amical cu echipa a doua a celor de la Craiova. La o fază fixă, un junior al lor a venit în viteză şi mi-a sărit cu genunchiul în cervicală. Am avut probleme. N-am mai simţit mâinile, picioarele în acele momente. Câteva minute n-am mai putut să mă ridic. Am rămas cu dureri foarte mari ale mâinilor. 

Am făcut un RMN, iar doi din 3 doctori mi-au spus să renunţ, pentru că vertebra intrase în nerv şi presase foarte tare. Mi-au spus că la un eventual contact mai tare se poate întâmpla ceva grav. La momentul ăla am continuat aşa. Gândindu-mă în urmă, am fost inconştient. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul aici”, a declarat Prepeliţă la GSP Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele