Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

Andrei Prepeliţă a vorbit despre momentul în care a fost nevoit să se retragă. ”Am avut probleme. N-am mai simţit mâinile, picioarele”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20003218/1/prepelita-andrei.png

Andrei Prepeliţă a explicat de ce a trebuit să se retragă, la vârsta de 35 de ani, din cariera de jucător. Totul a pornit de la o accidentare, care se putea lăsa cu consecinţe extrem de grave.

În prezent, Prepeliţă este antrenor principal la FC Argeş, dar în acte este diriectorul sportiv al nou-promovatei care este aproape de a prinde un loc de play-off.

Eu am pus umărul la promovarea echipei într-o situaţie riscantă şi, în general, mi-am făcut treaba ca jucător la FC Argeş. Anul trecut, pe vremea asta, am avut o accidentare care putea fi foarte gravă. Am jucat un amical cu echipa a doua a celor de la Craiova. La o fază fixă, un junior al lor a venit în viteză şi mi-a sărit cu genunchiul în cervicală. Am avut probleme. N-am mai simţit mâinile, picioarele în acele momente. Câteva minute n-am mai putut să mă ridic. Am rămas cu dureri foarte mari ale mâinilor. 

Am făcut un RMN, iar doi din 3 doctori mi-au spus să renunţ, pentru că vertebra intrase în nerv şi presase foarte tare. Mi-au spus că la un eventual contact mai tare se poate întâmpla ceva grav. La momentul ăla am continuat aşa. Gândindu-mă în urmă, am fost inconştient. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul aici”, a declarat Prepeliţă la GSP Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele