Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Andrei Prepeliţă visează să fie selecţionerul României. ”E ca şi când te apuci de fotbal. Normal că visezi”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 16 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20469544/1/andrei-prepelita-1.jpg

Naţionala României a rămas fără selecţioner, după finalul grupelor pentru Cupa Mondială din 2022. Oficialii încă nu au o soluţie pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi.

Unul din cei mai pe val antrenori din Casa Liga 1 îşi doreşte o experienţă la prima reprezentativă. Este vorba de Andrei Prepeliţă, care a impresionat la FC Argeş, formaţie care are şanse reale la un loc de play-off.

Tehnicianul are însă o problemă, legată de calificări, în acest moment este student pentru a obţine Licenţa A, după care va putea aplica pentru Licenţa PRO.

„După meciul cu Armenia, naţionala a început să crească, păcat pentru acest meci cu Islanda de la Bucureşti, că ne-am creat ocazii, dar nu am fost clari în execuţii.

Îmi pare rău că la un baraj se poate întâmpla orice.  Din punctul meu de vedere ei au făcut tot ce au putut  să ajungă la baraj.

Echipa a arătat bine în mandatul lui, a încercat să schimbe chiar dacă la un moment dat a vrut să joace mult prea ofensiv pentru posibilităţile noastre şi şi-a dat seama.

(n.r dacă şi-ar dori să fie selecţioner) E ca şi când te apuci de fotbal. Normal că visezi la echipa naţională.

Am obţinut licenţa B, sunt la licenţa A, apoi merg la PRO, pentru mine e important că antrenez la vârsta mea”
, a spus Prepeliţă pentru cei de la Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele