Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Andrei Raţiu rămâne în Spania! Fundaşul a fost transferat de la Villarreal la Huesca

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20339575/1/ratiu.jpg

Fundaşul dreapta Andrei Raţiu (23 de ani), component al echipei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost transferat de la Villarreal la Huesca, a anunţat gruparea recent retrogradată în liga a doua spaniolă.

Raţiu a semnat un contract valabil trei sezoane cu Huesca, dar Villarreal şi-a asigurat o clauză prin care îl poate răscumpăra pe fostul internaţional român de tineret.

Născut la Aiud, Raţiu este în Spania de la şase ani. El a evolua la Anorra CF, înainte de a fi legitimat, din 2010, la echipele de juniori şi tineret ale clubului Villarreal. Nu a apucat să joace la prima echipă a formaţiei de lângă Valencia în LaLiga, dar are un meci în Liga Europa, în sezonul 2018/2019.

Fundaşul dreapta a fost împrumutat sezonul trecut în Olanda, la ADO Den Haag, la care a strâns zece meciuri în prima ligă.

“Şi-a arătat calităţile recent, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Se remarcă prin forţa lui fizică. Are o vocaţie ofensivă şi poate să acopere întreaga bandă dreaptă şi să joace pe mai multe poziţii, inclusiv ca mijlocaş. Venirea lui este un plus important pentru Huesca, o oportunitate pentru jucător şi pentru club să crească şi să aspire la promovarea în LaLiga”, este descrierea făcută pe site-ul oficial al clubului Huesca.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu, potrivit Transfermarkt.

Huesca, echipă antrenată de către Ignacio Ambriz, s-a clasat pe locul 18 din 20 în sezonul 2020-2021 din LaLiga.

Sursa foto: Twitter Huesca

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele