Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

Andrei Vlad, inclus între cei mai buni jucători de la Campionatul European de tineret din Ungaria şi Slovenia

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20235222/1/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-3.jpg

Portarul Andrei Vlad (FCSB) a fost inclus de către UEFA între cei mai buni jucători de la Campionatul European de tineret din Ungaria şi Slovenia. Recent, Vlad a debutat pentru echipa de seniori a României.

Germania, noua campioană europeană U21, are 6 jucători remarcaţi de UEFA. Finalista Portugalia are 5 jucători în lotul ideal de la EURO.

România a fost eliminată în faza grupelor la Campionatul European de tineret, chiar dacă n-a pierdut niciun meci (1-1 cu Ţările de Jos, 2-1 cu Ungaria, 0-0 cu Germania).

Andrei Vlad (22 de ani) a strâns opt meciuri la naţionala de tineret, înainte de a debuta pentru echipa de seniori, în meciul amical cu Georgia, scor 1-2, pe 2 iunie.

UEFA a ales trei portari care s-au remarcat la EURO U21 din Ungaria şi Slovenia: Andrei Vlad, italianul Marco Carnesecchi (Atalanta) şi portughezul Diogo Costa (FC Porto).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20235222/2/jucatori-remarcati-u21.jpg

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad (FCSB), potrivit Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures, Twitter UEFA U21 EURO

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele