Ultima oră
U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu U Craiova vrea să dispute cu spectatori meciul cu CFR Cluj. Anunţul lui Sorin Cârţu
Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni” Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”
Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi! Primul jucător care pleacă din Gruia: Golofca, vândut de CFR la Sepsi!
"Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă "Va fi o revoluţie forţată!". Ce scriu italienii despre viitorul lui Man şi Mihăilă
Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi Trei reveniri de senzaţie la naţionala României şi cinci nume grele lipsă! Stranierii convocaţi de Mirel Rădoi
Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania Nouă stranieri pe lista preliminară pentru cantonamentul preolimpic din Spania

Andy Murray, antrenor de fotbal după ce se lasă de tenis? Ce variantă mai are

Tenis Publicat pe 29 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20086034/1/am.jpg


Tenismenul britanic Andy Murray spune că ar vrea să devină îndrumător de golf sau antrenor de fotbal după ce renunţă la tenis, informează dailymail.co.uk.
  
"Îmi place sportul, aşa că m-ar interesa să lucrez într-un alt sport. Îmi place foarte mult golful, aşa că a fi, de exemplu, un caddie (n.r. - îndrumător) în circuitul de golf ar fi ceva ce mi s-ar părea interesant. Să fiu apropiat şi personal de jucătorii de golf de top şi să învăţ despre un alt sport de genul acesta şi poate că există o oarecare intersectare între cele două sporturi din punct de vedere psihic, astfel încât să pot ajuta un jucător de golf. Sau să-mi iau licenţă de antrenor în fotbal, asta ar fi amuzant de făcut", a declarat Murray, pentru The Gentlemen's Jurnal.
 
Un "caddie" de golf este o persoană care poartă genţile şi crosele unui jucător de golf şi îi oferă acestuia sfaturi şi sprijin moral. 
 
Murray, 33 de ani, fost lider ATP şi triplu câştigător de grand slam, a suferit în 2019 o gravă accidentare la şold şi nu a mai reuşit de atunci să revină în prim-planul circuitului ATP.
 
Scoţianul este pasionat de golf, dar a precizat că nu va trata acest sport cu seriozitate cât timp va juca tenis ca profesionist. Britanicul a folosit golful ca o parte importantă a refacerii sale după operaţiile la şold.
 
În ceea ce priveşte fotbalul, tenismenul este un fan înflăcărat al echipei Arsenal Londra, dar a recunoscut că a ţinut în tinereţe cu echipa scoţiană Hibernian. Fratele său mai mare, Jamie, de asemenea jucător profesionist de tenis, este fan al echipei Manchester United.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele