Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19626740/1/ange.png

Acţionarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat că vrea să preia şi restul acţiunilor, întrucât Liviu Goncea nu mai susţine financiar clubul. Angelescu a precizat că echipa va avea un nou antrenor în zilele următoare, iar Mihai Iosif va rămâne secund.

Liviu Goncea deţine 48% dintre acţiuni la Rapid, dar vrea să se retragă din proiect. Bugetul ‘alb-vişiniilor’ este mai mic faţă de sezonul trecut: 1.8 milioane de euro (faţă de 2.5 milioane de euro).

Rapid are trei victorii la rând în Liga a 2-a şi a urcat pe locul 4 în clasament, la două puncte de liderul FC U Craiova 1948.

În momentul de faţă, vreau să preiau tot clubul, pentru că celălalt acţionar de câteva luni de zile nu mai vine cu bani. Nu pot să rezolv cu restanţele decât după ce iau clubul, nu pot să rezolv eu toate problemele când am jumătate de club. Să sperăm că în câteva săptămâni se va rezolva această problemă.

Trebuia să pună banii pentru sezonul în curs şi au trecut deja trei, patru luni. Acum înţeleg că vrea să iasă, ne jucăm de-a clubul de fotbal. Sunt deranjat pentru că la începutul sezonului am avut o întâlnire cu partenerul meu, a zis <nicio problemă>.

Vreau cât mai repede, să sperăm în câteva zile că vom numi noul antrenor. Am avut o discuţie cu Mihai Iosif şi sigur va rămâne în stafful primei echipe. Rămâne la prima echipă indiferent de ce va întâmpla, dar din postura de secund. Merită acest lucru, a mai fost şi merită să rămână la prima echipă”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele