Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19626740/1/ange.png

Acţionarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat că vrea să preia şi restul acţiunilor, întrucât Liviu Goncea nu mai susţine financiar clubul. Angelescu a precizat că echipa va avea un nou antrenor în zilele următoare, iar Mihai Iosif va rămâne secund.

Liviu Goncea deţine 48% dintre acţiuni la Rapid, dar vrea să se retragă din proiect. Bugetul ‘alb-vişiniilor’ este mai mic faţă de sezonul trecut: 1.8 milioane de euro (faţă de 2.5 milioane de euro).

Rapid are trei victorii la rând în Liga a 2-a şi a urcat pe locul 4 în clasament, la două puncte de liderul FC U Craiova 1948.

În momentul de faţă, vreau să preiau tot clubul, pentru că celălalt acţionar de câteva luni de zile nu mai vine cu bani. Nu pot să rezolv cu restanţele decât după ce iau clubul, nu pot să rezolv eu toate problemele când am jumătate de club. Să sperăm că în câteva săptămâni se va rezolva această problemă.

Trebuia să pună banii pentru sezonul în curs şi au trecut deja trei, patru luni. Acum înţeleg că vrea să iasă, ne jucăm de-a clubul de fotbal. Sunt deranjat pentru că la începutul sezonului am avut o întâlnire cu partenerul meu, a zis <nicio problemă>.

Vreau cât mai repede, să sperăm în câteva zile că vom numi noul antrenor. Am avut o discuţie cu Mihai Iosif şi sigur va rămâne în stafful primei echipe. Rămâne la prima echipă indiferent de ce va întâmpla, dar din postura de secund. Merită acest lucru, a mai fost şi merită să rămână la prima echipă”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele