Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Aniversare în carantină pentru Sergio Ramos! Căpitanul Realului împlineşte 34 de ani, iar viitorul său pe Bernabeu e incert

Real Madrid Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19319401/1/sergio-ramos.jpg

Sergio Ramos împlineşte astăzi 34 de ani, însă circumstanţele generate de pandemia de coronavirus îl obligă pe starul celor de la Real Madrid să sărbătorească în izolare, în propria locuninţă.

În plus, momentul vine într-o perioadă în care situaţia lui Ramos privind viitorul său la Real e incertă, în condiţiile în care contractul său expiră în vara lui 2021, iar în acest moment nu se pune problema unor negocieri pentru prelungirea înţelegerii.

Dacă cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere în următoarele luni, Ramos va fi liber să semneze cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2021.

Conform AS, Real Madrid ia în calcul o ofertă de extindere a înţelegerii pentru un sezon, însă Ramos şi-ar dori un contract pe doi ani, iar de aici pot apărea problemele.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele