Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei

La Liga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19412692/1/fati.jpg


FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), formaţia Villarreal, în etapa a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.
 
Ultima reuşită a partidei, cea a lui Ansu Fati din minutul 87, reprezintă golul cu numărul 9.000 din istoria FC Barcelona, în toate competiţiile, potrivit site-ului oficial al catalanilor.
 
Roma Forns a marcat primul gol oficial al Barcelonei, la 5 aprilie 1909, în meciul din semifinalele campionatului Spaniei, pierdut cu 2-3 în faţa echipei Espanol Madrid.
 
Din cele 9.000 de reuşite, 630 au fost marcate de Messi, ceea ce reprezintă o proporţie de şapte la sută.
 
Tot duminică, în acelaşi meci, Luis Suarez a marcat golul său numărul 194 în tricoul catalanilor, egalându-l pe fostul internaţional maghiar Laszlo Kubala. Doar Cesar, 232, şi Messi au marcat mai mult pentru echipa blaugrana.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele