Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Ante Vukusic a marcat primul gol pentru noua sa echipă. Fostul atacant al FCSB-ului promite să-şi revină la forma de acum câţiva ani

Fotbal Internațional Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20402445/1/fcsb-gaz-metan-medias-liga-1-casa-pariurilor-7-03-2021.jpg

Ante Vukusic (30 de ani) a ajuns, în luna august, în Serie C, la ACR Messina, după o experienţă extrem de scurtă la FCSB. Atacantul născut în Croaţia o duce bine acolo, reuşind să marcheze un gol, la a treia apariţie în tricoul formaţiei din divizia a treia din Peninsulă.

Vukusic a promis că va juca şi mai bine, când va fi 100% din punct de vedere fizic. Deocamdată, mai are de recuperat, pentru că experienţa de la FCSB l-a tras, la rândul ei, în jos şi din această perspectivă.

Sunt fericit pentru prima victorie şi primul gol de când am sosit. Acum, trebuie să continuăm aşa şi în meciurile următoare pentru că suntem puternici. Personal, am ajuns aici fără pregătire, aşa cum s-a întâmplat când am mers la Olimpia Ljubljana şi am marcat 26 de goluri.

Am nevoie de două-trei săptămâni pentru a fi 100% pregătit. Sunt mai experimentat decât atunci când am jucat la Pescara. Pot demonstra că merit mai mult”, a declarat Vukusic, în presa italiană.

Înainte să vină la FCSB, atacantul croat a evoluat pentru NK Olimpija Ljubljana. Acolo a avut evoluţii extrem de apreciate, marcând de 28 de ori şi oferind 9 pase decisive în 50 de partide. Cele mai bune evoluţii ale carierei le-a avut însă în ţara natală, la Hajduk Split, unde în 99 de prezenţe a adunat 42 de goluri şi a contribuit cu 8 pase decisive la reuşitele colegilor.

Pentru FCSB, Vukusic a adunat doar 5 meciuri (129 de minute).

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt