Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Ante Vukusic, atacantul dorit de FCSB!

FCSB Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19932737/1/rps9648.jpg

FCSB a rămas fără atacant, după transferul lui Sergiu Buş în Asia, dar se pregăteşte să facă o mutare în această direcţie. Potrivit lui Mihai Stoica, la echipă va sosi în zilele următoare înlocuitorul lui Buş. Informaţia a fost confirmată şi de Gigi Becali.

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, atacantul dorit de FCSB este Ante Vukusic (29 de ani), liber de contract în acest moment. Vârful a evoluat ultima dată la NK Olimpija, din Slovenia. În ianuarie a reliziliat acolo. Vukusic a mai jucat, printre altele, pentru Pescara (Italia), Waasland-Beveren (Belgia), Tosno (Rusia).

Atacantul croat e adus de Meme Stoica. El îl ştie, el a garantat. Îl ţinem 6 luni şi dacă confirmă… Când iei 13-15 milioane mai iei 3-4 jucători”, a spus Gigi Becali la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19932737/2/ante-vukusic.jpg


UPDATE: Conform Fanatik.ro, atacantul aşteaptat de Gigi Becali şi Mihai Stoica la FCSB vine din fosta Iugoslavie, liber de contract. Finanţatorul liderului din Casa Liga 1 a anunţat că el va semna miercuri sau joi: "Meme Stoica s-a ocupat de tot, el l-a propus, el a garantat pentru el. Mi-a spus că e valoros, dar nu cunosc mai multe. E treaba lui Meme. Mai ştiu că vine liber de contract, că doar nu stau să dau bani acum pe jucători şi că urmează să vină la Bucureşti să semneze azi sau poate mâine. Cam asta e cu noul număr 9. Nu mă întreba de naţionalitate sau altceva, că am zis ce ştiu", a declarat Becali, în Fanatik.

Oficialul FCSB-ului nu a dat mai multe informaţii, dar a făcut remarca publică printr-o postare pe site-urile de socializare.

Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri «un picuţ» mai bune.

P.S. Aştept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9”, se arată în postarea lui Mihai Stoica.

Luckassen, alesul FCSB-ului? 

FCSB are probleme pe faza de atac, asta pentru că nu dispune de un atacant de careu pe care se poate baza. Liderul din Casa Liga 1 ar putea apela, în opinia lui Bararab Panduru, la atacantul Kevin Luckassen, pe care FCSB l-a avut adversar în meciul de marţi, cu Viitorul Constanţa (scor 2-2).

Fostul fotbalist e de părere că Luckassen se poate descurca foarte bine la FCSB, mai ales că este un jucător pe stilul lui Gnohere, ultimul atacant care a dat randament foarte bun în tricoul roş-albastru.

”Luckassen mi se pare un jucător potrivit pentru FCSB. Pe profilul lui Gnohere, ţine de minge, le dă spaţii lui Man şi Coman, chiar ar fi un transfer foarte bun", a spus Basarab Panduru, la TelekomSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele