Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Antonio Sefer poate da lovitura! E dorit de mai multe echipe din Serie A. ”Transferul s-ar face la vară”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20552059/1/rapid-bucuresti-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-18-12-2021.jpg

Impresarul Florin Manea susţine că Antonio Sefer, mijlocaşul celor de la Rapid Bucureşti, este monitorizat serios de către 4 formaţii din Serie A. Un eventual transfer la finalul sezonului s-ar realiza pentru o sumă cuprinsă între 500.000 şi un milion de euro.

 ”Există un interes mare pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae (n.r. preşedintele Rapidului). I-am comunicat că există acest interes.

E o situaţie destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi preţul. Daniel Niculae mi-a zis «Florine, încearcă să obţii cât mai mult posibil».

Eu reprezint jucătorul, dar trag şi pentru Rapid. Vreau să obţin o sumă cât mai mare. Cred că suma ar fi cuprinsă între 500.000 de euro şi 1 milion. E greu. El intră în ultimul an de contract, românii nu au o faimă foarte bună. Dar cam acela e preţul. Nu cred că Rapid ar vrea mai mult. Acum să vedem cât obţinem.

Transferul s-ar face la vară. Sunt 4 echipe din Serie A interesate. Vor veni să-l vadă live. Sefer ar putea face faţă acolo, dacă se pregăteşte cum i-am zis.

Am mare încredere în talentul lui. La Rapid joacă în bandă, într-o poziţie care nu-l avantajează. În centru ar fi mai bun”,
a spus impresarul Manea, pentru Gazeta Sporturilor.

  • 17 meciuri în tricoul Rapidului mijlocaşul, reuşind 2 pase de gol. Acesta mai are contract cu formaţia din Giuleşti până în 2023.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele