Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Antrenorul celor de la Lincoln nu îşi face speranţe că o poate elimina pe CFR. ”Noi pornim clar ca mari outsideri”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20298942/1/mick-bun.jpg

CFR Cluj pare să aibă o misiune extrem de uşoară în turul II preliminar al Ligii Campionilor, după ce a trecut cu emoţii de bosniecii de la Borac Banja Luka.

Campioana României se va înfrunta în dublă manşă cu Lincoln Red Imps. Gibraltarezii au produs surpriza şi au eliminat pe Fola Esch, din Luxemburg. Partida tur s-a încheiat egal, 2-2, dar formaţia din arhipeleagul afiliat la UEFA abia din 2014 a câştigat categoric, cu scorul de 5-0 meciul decisiv.

Antrenorul celor de la Lincoln, Mick McElwee a declarat că nu îşi face mari speranţe din duelul împotriva campioanei României, pe care o vede mare favorită.

„Ne pregătim pentru un meci în care trebuie să dovedim că putem să ne apropiem de valoarea adversarului, CFR este la un alt nivel. Noi pornim clar ca mari outsideri în acest duel. Nu-mi fac iluzii, dar ne vom aborda meciul ca să jucăm la cele mai înalte standarde şi vom vedea ce se întâmplă. Vreau să vină cât mai mulţi spectatori la meci, s-a văzut şi la partida precedentă, fanii ne-au purtat spre o victorie la scor”, a declarat tehnicianul grupării din Gibraltar.

Lincoln s-a fondat în 1976 şi domină autoritar campionatul autohton, pe care l-a câştigat de 26 de ori, dintre care 14 titluri au fost consecutive. Conform celor de la Transfermarkt, lotul este evaluat la 1,18 milioane de euro, sumă ce ar însemna la noi nivelul unei echipa din a doua parte a clasamentului ligii secunde.

  • Gibraltarezii au avut 1.959 de zile consecutive fără înfrângere, interval în care au disputat 88 de partide, o performanţă greu de egalat în fotbalul european.

Turul 2 preliminar din UEFA Champions League e programat pe 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri