Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Antrenorul cerut la FCSB în locul lui Dică: ”Să-l ia cât mai repede!”

FCSB Publicat pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20881247/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Demiterea lui Nicolae Dică de la FCSB este luată în calcul de oamenii din fotbalul românesc, dar reacţia lui Gigi Becali întârzie să apară. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că înlocuirea lui Dică ar fi decizia cea mai bună, iar patronul vicecampioanei României ar trebui să îl numească pe Victor Piţurcă.

Însă, şansele sunt mici pentru că între fostul selecţioner al României şi Gigi Becali nu e cea mai bună relaţie de prietenie, cei doi având mai multe contre în ultimii ani, pe diverse teme. Dragomir a afirmat că, dacă la FCSB nu va veni un antrenor cu multă experienţă, atunci echipa va avea mult de suferit.

Suntem vai de mămicuţa noastră. Am ajuns râşii râşilor şi muppetsii Europei. Totul la Steaua (n.r. FCSB) s-a transformat într-un haos total, iar pe Gigi Becali îl mai poate salva doar Victor Piţurcă. Dacă nu îl aduce acolo cât mai repede pe Piţi, atunci să vedeţi ce o să păţească şi în campionat (...).

(...) dacă Gigi Becali nu îl va aduce cât mai repede pe Piţi la echipă, praful şi pulberea se va alege de tot şi de toţi banii pe care i-a investit în transferuri”, a spus Dragomir pentru ProSport.

Reacţie uluitoare a lui Helmut Duckadam, după umilinţa suferită de FCSB în faţa Silkeborg

Helmut Duckadam, fost mare portar al Stelei, fost oficial al clubului FCSB, a avut o reacţie grăitoare pe pagina personală de Facebook, după ce vicecampioana României a fost umilită de Silkeborg în grupele de Conference League, joi seară, scor 0-5. Fostul fotbalist a declarat, la figurat, că FCSB nu mai există.

A fost o umilinţă pentru formaţia pregătită de Nicolae Dică, în faţa unui adversar contra căruia, la nivel teoretic cel puţin, chiar şi cu un prim 11 mult schimbat faţă de cel standard, pornea de pe picior de egalitate.

Reacţia lui Helmut Duckadam a strâns sute de reacţii din partea oamenilor, la doar câteva minute după momentul postării.

Eu am fost unul dintre putinii care am sustinut ca FCSB este Steaua.

De azi, o spun cu regret, ca Steaua NU MAI EXISTA!

Cei care conduc azi FCSB si CSA si-au batut joc de toata istoria acestei echipe de fotbal!”, a scris Duckadam pe Facebook.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele