ANTRENORUL CLINCENIULUI, DUPĂ SURPRIZA CU FCSB. „NU AVEM NICIO LEGĂTURĂ CU EI” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

ANTRENORUL CLINCENIULUI, DUPĂ SURPRIZA CU FCSB. „NU AVEM NICIO LEGĂTURĂ CU EI”

Academica Clinceni a reușit o surpriză de proporții, după ce a ținut în șah vicecampioana FCSB, 0-0 pe Arena Națională. La final, antrenorul Ilie Poenaru nu și-a ascuns satisfacția și a ținut să-i taxeze pe cei care au văzut înaintea meciului un aranjament între cele două echipe, în virtutea relațiilor de rudenie dintre conducătorii lor.

„Noi nu avem nicio legătură, în afara faptului că avem doi jucători împrumutaţi de la FSCB, cum mai sunt şi alţi jucători împrumutaţi la alte cluburi. Dacă a fost relaţia care a fost, asta nu înseamnă că relaţia de prietenie dintre nişte oameni trebuie să înceteze. Nu are nicio legătură una cu alta. Nu există aşa ceva din partea noastră şi nu vom face cu absolut nimeni treaba asta. Nu avem afinităţi, noi ne jucăm şansa noastră până la capăt. Ne dorim să evităm retrogradarea şi o vom face, vom lupta până la ultima suflare”, a spus Poenaru, în direct pe Look Sport la emisiunea „Fotbal Look”.

În viziunea acestuia, rezultatul final a fost „unul bun”.

„E un rezultat bun, nu e un rezultat mare. Mare era dacă obţineam o victorie. Dar acum, fără falsă modestie, este rezultat foarte bun şi mă bucur că jucătorii au înţeles că fără atitudine, fără organizare şi fără dorinţă, nu putem să facem rezultate. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători foarte buni”, a adăugat antrenorul Clinceniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine