Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Antrenorul de conjunctură al celor de la FC ”U” Craiova, atac la arbitrul partidei cu Timişoara. ”Am mai jucat fotbal, am mai antrenat în anumite locuri, dar aşa ceva nu am mai văzut niciodată!”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19633048/1/david.jpg

FC U Craiova a pierdut în 16-imile Cupei României, cu 1-3 în faţa lui Poli Timişoara. Oltenii au condus cu 1-0, dar s-au văzut învinşi la final, înregistrând, în acelaşi timp, şi primul eşec al sezonului. Gazdele au terminat meciul în nouă oameni.

Pe banca oltenilor a stat antrenorul cu portari, Valentin David, deoarece atât principalul, cât şi secunzii săi sunt infectaţi cu Covid. La flash-interviuri a declarat că arbitrul a avut un rol nefast. Centralul Ţiţii a eliminat mult prea uşor un jucător al Craiovei, iar la al doilea gol al celor de la ASU  a dictat prea uşor penalty.

 ”Am mai jucat fotbal, am mai antrenat în anumite locuri, dar aşa ceva nu am mai văzut niciodată! Nu ştiu… pur şi simplu a complicat jocul el. Am fost forţaţi să jucăm ultimele minute cu trei fundaşi. N-am înţeles că trebuie să dăm mingi lungi pentru o eventuală eroare a fundaşilor centrali ai echipei adverse şi atunci normal că a venit golul trei. Dar asta nu înseamnă că au fost mai buni. Dacă stăm puţin şi ne gândim, şi în inferioritate, un pic am pus presiune pe ei”, a declarat David, imediat după partida din Cupa României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele