Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Antrenorul dorit de Barcelona, în locul lui Ronald Koeman

Barcelona Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20393440/2/koeman-barca.jpg

Ronald Koeman îşi termină contractul cu Barcelona la finalul acestui campionat, iar presa din Spania a aflat că înţelegerea nu va mai fi prelungită. Aşa se face că, potrivit informaţiilor din Peninsula Iberică, în acest moment deja se analizează mai multe variante, chiar dacă stagiunea abia a început, iar startul nu e unul prea promiţător pentru echipă.

Totul arată că olandezul va pleca de la Barcelona la finalul sezonului”, notează site-ul fichajes.net, iar un prim nume a fost deja publicat în Spania. E vorba de un alt olandez, Erik Ten Hag, actualul principal al Ajaxului.

Sigur, sunt deschis la discuţii pentru prelungire. Mi-ar plăcea să rămân antrenorul Barcelonei pentru mulţi ani, în ciuda lucrurilor complicate din jurul clubului nostru din această perioadă”, a mărturisit antrenorul olandez, pentru cotidianul catalan, Sport, doar că sunt clare intenţiile Barcelonei, iar informaţiile pe care Koeman le are nu sunt prea clare.

Posibilitatea ca Ronald Koeman să plece de la Barcelona e mare, lucru recunoscut de antrenor chiar de la finalul sezonului trecut, încă din luna mai. Olandezul afirma în cadrul unei conferinţe de presă, că a purtat negocieri cu Laporta în ceea ce priveşte viitorul său.

Tot în mai, un cotidian din Spania, Ara, nota faptul că lucrurile erau clare în ceea ce privea înlocuitorul lui Koeman. Era vorba de fostul fotbalist emblematic al clubului, Xavi. Iată că lucrurile nu s-au materializat până acum, dar Xavi poate fi luat în calcul şi când va fi înlocuit, în cele din urmă, Ronald Koeman.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele