Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Antrenorul echipei Reims, Oscar Garcia, testat pozitiv cu COVID-19

Ligue 1 Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20487710/1/oscar-garcia-1.jpg

Antrenorul echipei franceze Reims, Oscar Garcia, a fost testat pozitiv cu Covid-19, a anunţat clubul francez. Şi secundul lui Garcia. Ruben Martinez a fost diagnosticat pozitiv.

"Cei doi au fost supuşi protocolului sanitar adaptat. Nu au probleme mari", a anunţat clubul. Niciun alt caz pozitiv nu a fost depistat la Reims.

Echipa joacă, miercuri, de la ora 22.00, cu Lyon, în etapa a 16-a a campionatului Franţei.

PSG – Nice, de la 22:00 pe Look Sport şi PrimaPlay.ro!

PSG primeşte vizita lui Nice în această seară, de la ora 22:00, în etapa a 16-a din Ligue 1, iar meciul e pe Look Sport şi pe PrimaPlay.ro. Parizienii sunt pe primul loc în campionat, având patru victorii la rând.

PSG are 14 puncte avans faţă de Nice, locul 3 înainte de startul rundei a 16-a. Între cele două se află Rennes, cu 28 de puncte, iar în ultimul meci direct dintre cele două, PSG a câştigat la limită cu Nice, cu 2-1. De altfel, parizienii nu au mai pierdut în faţa acesteia din 2017, când se impunea cu 3-1, acasă.

PSG nu va putea conta pe Neymar. Atacantul brazilian, care a fost scos cu targa de pe teren la meciul jucat, duminică, pe terenul formaţiei Saint-Etienne, în etapa a XV-a a Ligue 1, nu va mai evolua în acest an.

Neymar are o entorsă la glezna stângă cu leziuni ligamentare şi va lipsi între 6 şi 8 săptămâni. Un nou examen medical va avea loc în 72 de ore.

Cu o perioadă de indisponibilitate cuprinsă între 6 şi 8 săptămâni, Neymar ar putea reveni în cel mai bun caz la jumătatea lunii ianuarie, ceea ce l-ar face să rateze în special cinci etape din Ligue 1 (Nicei, Lens, Monaco, Lorient, Lyon), un meci din Liga Campionilor. (Bruges, marţea viitoare) şi o întâlnire din Cupa Franţei.

Neymar ar putea fi apt pentru fazele eliminatorii din Liga Campionilor, a cărei manşă este programată pentru 15-16 sau 22-23 februarie.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele