Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Antrenorul jucătorului dorit de FCSB şi Sepsi face un anunţ curajos: "Va fi viitorul fundaş stânga al naţionalei"

Liga II Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20443204/1/vt.jpg


Valentin Ţicu, fundaşul stânga în vârstă de 21 de ani al celor de la Petrolul dorit de FCSB, e considerat de Nae Constantin, antrenorul său, viitorul titular al postului la echipa naţională. Aflat într-un moment foarte bun al carierei, Ţicu a atras şi interesul lui Sepsi, dar tehnicianul Petrolului susţine că nu s-a ajuns la negocieri concrete pentru transfer.
 
"Nu am avut o discuţie cu el până acum şi nici nu o să am. El dacă vrea să discute cu mine, sunt deschis. Dar eu sunt sigur că nu s-a pus problema ca Ţicu să plece la FCSB sau la orice echipă. Ştiu sigur că Sepsi l-a vrut în vară şi nici nu s-a pus în discuţie să plece. Părerea mea e că el trebuie să rămână la Petrolul. Pentru CV-ul lui ar însemna mai mult o promovare cu Petrolul în acest moment decât un transfer în Liga I", a spus Constantin, pentru Playsport.ro.

"Va fi fundaşul stânga al naţionalei!"

Comparat adesea cu Răzvan Raţ pentru siguranţa în defensivă şi aportul ofensiv pe care-l are în echipa Petrolului, pentru care a înscris trei goluri şi a oferit o pasă decisivă în acest sezon, Ţicu i-a impresionat pe oamenii din conducerea FCSB-ului. Are de partea sa vârsta şi faptul că e un român, două condiţii esenţiale în politica de transferuri a lui Gigi Becali, dar şi un context favorabil: cu Panţîru accidentat pentru multă vreme şi Sorin Şerban şi el în afara jocului, Risto Radunovic a rămas fără un concurent pe post! Şi nu a luat doar ochii oamenilor din conducerea vicecampioanei, ci l-a impresionat şi pe antrenorul său:
 
"Ţicu poate juca mult mai bine, are multe de arătat şi sunt sigur că în viitor va fi fundaşul stânga al echipei naţionale! Nu sunt în măsură să va răspund la această întrebare (n.red – întrebat despre preţul lui Ticu). Preţul îl face cererea şi oferta. Nu mă interesează. Nu aş putea să va spun nici măcar de contracte au jucătorii noştri", a mai punctat Nae Constantin.
 
Căpitan al Petrolului la o vârstă fragedă şi internaţional de tineret, Ţicu poate ajunge sub comanda lui Edward Iordănescu dacă FCSB achită suma de 500.000 de euro.
 
Preşedintele prahovenilor, Costel Lazăr, a avut o întâlnire cu Valeriu Argăseală pentru a pune la cale această mutare, informează cei de la stiriactuale.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele