Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Antrenorul lui AC Milan a explicat scandalul eliminării lui Ibrahimovic din meciul cu Parma. ”A discutat ceva cu arbitrul, dar în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect”

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

AC Milan a câştigat meciul din deplasare cu Parma, scor 3-1, în etapa cu numărul 30 din Serie A, în direct pe Look Sport. Dennis Man a fost integralist pentru Parma, dar a avut o evoluţie modestă şi nu şi-a creat nicio ocazie de gol.

Milan, ocupanta locului 2 în Serie A, a condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Ante Rebic (8’) şi Franck Kessie (44’).

În minutul 60, Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat, după un conflict cu arbitrul Di Bello, după care starul suedez a avut un schimb dur de replici cu arbitrul.

Antrenorul celor de la Milan i-a luat apărarea lui Ibrahimovic. Acesta a declarat că fotbalistul său nu a depăşit limita bunului simţ.

”Zlatan mi-a spus că a discutat ceva cu arbitrul, dar că în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect şi în niciun caz nu l-a insultat. Zlatan mi-a spus că ultimul lucru pe care i l-a adresat arbitrului a fost ’Nu eşti interesat de ce am de spus?'”, a spus Stefano Pioli, citat de Football Italia.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20109951/3/ibra.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele