Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Antrenorul lui Tătăruşanu, Stefano Pioli îşi va prelungi contractul cu AC Milan

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20480589/1/pio.jpg

Antrenorul Stefano Pioli îşi va prelungi, vineri, contractul cu AC Milan, grupare la care evoluează şi portarul Ciprian Tătăruşanu, informează lequipe.fr.

Lui Pioli îi expiră actuala înţelegere vara viitoare. Noul contract va fi valabil până în 2023, cu posibilitatea unui an suplimentar.

Salariul tehnicianului de 56 de ani este acum de trei milioane de euro pe sezon plus bonusuri.

El este în funcţie din octombrie 2019, când l-a înlocuit pe Marco Giampaolo, iar echipa era pe locul 13 în clasament. Prima înţelegere a fost valabilă până în vara anului 2020, dar a fost prelungită cu doi ani.

Milan a ocupat locul 2 la finalul ediţiei trecute a campionatului, după Inter Milano. Acum, după 13 etape, formaţia lui Tătăruşanu este pe aceeaşi poziţie, la egalitate de puncte, 32, cu liderul Napoli.

Miercuri, AC Milan s-a impus, cu 1-0, pe terenul formaţiei Atletico Madrid, în etapa a V-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

După primul succes în faza grupelor, Milan are şanse de calificare în optimi. Echipa italiană ocupă locul 3, cu 4 puncte, după Liverpool, 15 puncte, şi FC Porto, 5 puncte, şi la egalitate cu Atletico Madrid, de pe locul 4. În ultima etapă, la 7 decembrie, se dispută partidele AC Milan – Liverpool şi FC Porto – Atletico Madrid.

În carieră, Pioli a mai pregătit formaţiile Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo, palermo, Bologna, Lazio, Iner Milano şi Fiorentina.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele