Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Antrenorul Parmei a vorbit despre prestaţia lui Dennis Man, contra lui Inter. ”Din păcate facem greşeli care ne costă şi luăm goluri absurde”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20045651/1/man.jpg

Cu Dennis Man pe teren timp de 45 de minute şi Mihăilă trimis în locul lui, Parma a fost învinsă de Inter, 2-1, în direct la Look Sport.

Fostul FCSB-ist a fost activ în prima partee, a cerut un penalty după un duel cu Barella, s-a ciocnit de Bastoni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, apoi, pe final, a ratat şansa golului, lovitura sa de cap trecând pe lângă vinclu. După pauză, Mihăilă a fost o umbră a jucătorului din ultimele etape, iar clasa lui Alexis Sanchez şi-a spus cuvântul. Chilianul a marcat de două ori, în minutele 54 şi 62, de fiecare dată cu contribuţie din partea lui Lukaku, iar golul lui Hernani, din minutul 71, a redat doar palide speranţe pentru gazde.

Roberto D'Aversa a făcut o scurtă analiză a meciului şi a avut câteva cuvinte şi despre Man.

"Am făcut un joc aproape excelent. Kurtic şi Man au avut ocazii importante în prima repriză, iar pe final puteam forţa egalarea cu încă o fază fixă. Atunci când faci o greşeală în Serie A, oricât de mică ar fi, eşti pedepsit.

Nu văd de ce nu am putea să evităm retrogradarea, mai ales dacă ţinem cont de modul în care am jucat astăzi. Să nu uităm că jucăm fără vârf în acest moment, Pelle şi Inglese încă nu sunt pregătiţi 100%. Echipa s-a prezentat bine astăzi. Îmi pare rău că după un asemenea joc nu am obţinut măcar un punct.

Din păcate facem greşeli care ne costă şi luăm goluri absurde pentru o echipă care luptă să evite retrogradarea. Trebuie să fim mai hotărâţi în atac, Mihăilă putea şuta în câteva rânduri"
, a spus Roberto D'Aversa, conform Corriere dello Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele