Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună

Antrenorul Parmei, criticat, din cauza lui Man şi Mihăilă. ”O strategie cu care nu am fost de acord”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20047778/1/man-mihaila.jpg

Cu Dennis Man pe teren timp de 45 de minute şi Mihăilă trimis în locul lui, Parma a fost învinsă de Inter, 2-1, în direct la Look Sport.

Fostul FCSB-ist a fost activ în prima partee, a cerut un penalty după un duel cu Barella, s-a ciocnit de Bastoni şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, apoi, pe final, a ratat şansa golului, lovitura sa de cap trecând pe lângă vinclu. După pauză, Mihăilă a fost o umbră a jucătorului din ultimele etape, iar clasa lui Alexis Sanchez şi-a spus cuvântul. Chilianul a marcat de două ori, în minutele 54 şi 62, de fiecare dată cu contribuţie din partea lui Lukaku, iar golul lui Hernani, din minutul 71, a redat doar palide speranţe pentru gazde.

Fostul antrenor secund al echipei naţionale, Ionuţ Badea a criticat tactica lui Roberto D'Aversa şi consideră că cei doi români merită mai multe minute la gruparea care ocupă penultimul loc în Serie A.

”Este evidentă această creştere de formă a lui Mihăilă. Se descurcă şi pe spaţii restrânse, nu doar pe spaţii mari. Man a intrat în stânga. În mod normal intră în partea cealaltă, sa zicem inversat.

O strategie cu care nu am fost de acord, am înţeles-o până la urmă, dar nu am fost de acord cu ea. Sunt convins că Man ar fi dat un randament mult mai bun în partea în care era obişnuit să joace”
, a declarat Badea pentru Pro X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele