Ultima oră
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus

Antrenorul-revelaţie al Ligii 1, plecăciune în faţa lui Hagi: "E modelul meu, îi mulţumesc!" Învaţă de la Klopp sau Guardiola şi vrea în Europa

Superliga Publicat pe 26 feb 2020
mail-share icon Email

Marius Croitoru este antrenorul-revelaţie al sezonului în Liga 1, după ce a reuşit să o ducă pe Botoşani în play-off, ocupând locul 3 la finalul sezonului regulat, peste FCSB.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19279893/1/marius-croitoru.jpg

Fostul mijlocaş de la Bacău, Steaua sau Botoşani e la prima experienţă ca antrenor, iar rezultatele moldovenilor din acest sezon au depăşit aşteptările tuturor.

  • FC Botoşani - FCSB, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe LOOK PLUS

Croitoru nu se opreşte aici şi spune că visează să-şi conducă echipa şi la meciuri din cupele europene. Acesta a ţinut să-i mulţumească public lui Gheorghe Hagi, tehnician pe care îl are drept model. Din fotbalul internaţional, Croitoru îi apreciază cel mai mult pe Pep Guardiola, Jurgen Klopp şi Marcelo Bielsa.

"Mă gândesc la Europa, de ce să mint şi să spun că nu vreau acest nivel. Botoşani a mai fost în cupele europene, dar atunci nu a fost pe un merit sportiv, ci conjunctural, fiindcă alte echipe care terminaseră în faţă n-au avut dreptul.

[...] Gică Hagi e modelul meu, l-am avut antrenor la Steaua acum mai bine de 10 ani. Chiar îi mulţumesc pe această cale fiindcă am avut ocazia să învăţ meserie de la el. E mult spus că am o filosofie precum are domnia lui la Viitorul, dar am încercat şi eu să pun în aplicare câteva dintre ideile pe care şi el le-a preluat de la şcoala olandeză, de la Cruyff, de la Rinus Michel. De afară, îmi plac Klopp, Guardiola, Bielsa
", a declarat Croitoru, conform Gazetei Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele