Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Antrenorul s-a dat de gol! Primul club care recunoaşte interesul pentru Messi

PSG Publicat pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20345092/1/messi-suparat.jpg

Marile cluburi ale lumii au început discuţiile interne imediat ce s-a aflat că Messi pleacă de la Barcelona. S-au făcut rapoarte financiare pentru a vedea cu ce sume îl pot atrage pe argentinian, iar una dintre formaţiile care încearcă să îi obţină semnătura este PSG.

Informaţia a fost confirmată chiar de antrenorul parizienilor, Mauricio Pochettino. În cadrul unei conferinţe de presă el a recunoscut într-un mod mai ascuns că oamenii din club lucrează intens în aceste zile.

Ştim ce s-a întâmplat ieri (n.r. - joi) cu Leo Messi. Nu voi comenta nimic despre asta. În acelaşi timp, ştiu că directorul nostru sportiv şi preşedintele clubului lucrează intens pentru a îmbunătăţi echipa”, a spus Pochettino, într-o conferinţă de presă.

Lionel Messi va părăsi Barcelona din cauza reglementărilor din La Liga cu privire la bugetul de salarii al cluburilor spaniole, deşi decarul argentinian şi formaţia blaugrana au ajuns la un acord de prelungire a contractului. Anunţul a fost făcut de Barcelona pe site-ul oficial al catalanilor.

Miercuri, sport.es nota că FC Barcelona a făcut rost de bani şi ar urma să anunţe prelungirea contractului lui Messi. Contractul lui Lionel Messi (34 de ani) cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie.

Lionel Messi a scris istorie la Barcelona. Starul argentinian a cucerit alături de singura sa echipă din carieră de până acum numeroase trofee, fiind cel mai mare fotbalist din istoria formaţiei blaugrana şi unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria ”Sportului Rege”.

Din 2004 până în 2021, Messi a câştigat de 10 ori La Liga, de patru ori Liga Campionilor, de şapte ori Cupa Spaniei, de opt ori Supercupa Spaniei şi de alte trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Europei. Leo Messi deţine recordul absolut atât cu privire la prestigiosul trofeu ”Balonul de Aur”, cât şi la cucerirea ”Ghetei de Aur”. Fostul decar al Barcelonei şi-a adjudecat de şase ori fiecare trofeu suprem individual.

672 de goluri şi 305 pase decisive a reuşit Lionel Messi pentru Barcelona, în 778 de meciuri, în toate competiţiile. Messi este cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator decisiv din istoria catalanilor şi a campionatului spaniol ”La Liga”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele