Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

Anunţ fantezist dar care nu îi priveşte pe Man sau Coman. Un fotbalist român fără minut jucat în ultimele două luni se poate vinde cu peste 40 de milioane de euro! ”Vorbesc cu Koeman. Dacă joacă bine, aşa se întâmplă”

Stranieri Publicat pe 25 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19629294/2/coman.jpg

Valentin Mihăilă s-a transferat la Parma, dar până acum nu a apucat să joace, pentru că are ceva probleme medicale. În ciuda acestui fapt şi a aspectului că nimeni nu ştie ce randament va da, Ioan Becali face un anunţ surprinzător, ba chiar fantezist.

Este sigut că fosta ”perlă” a Universităţii Craiova se va vinde cu peste 40 de milioane de euro, dacă va juca bine la Parma. În momentul de faţă, e greu de crezut că altcineva mai are atât de multă încredere că aceşti bani se şi pot obţine.

Cine a fost Mihăilă? Mihăilă a jucat trei meciuri bune la Universitatea Craiova, trei la naţională, dar problema e să ai să trimiţi un scouter care vede pentru viitor ce ar putea. Şi uitaţi-vă că a luat (n.r. - U Craiova) 8 milioane jumătate pe el (n.r. - de euro). S-a tras de el, el nu joacă până la sfârşitul anului şi totuşi Parma îl plăteşte de când s-a dus acolo.

Ăsta mic de la Parma (n.r. - Valentin Mihăilă) are 640 de mii net pe an (n.r. - de euro). Mihăilă. La Parma. Dar la primul transfer, dacă joacă şi va pleca, cât va avea? Va avea 2 milioane de euro.

Da, vorbesc cu el (n.r. - Ronald Koeman), dar nu am ce să îi propun. Dar la tineretul ăsta în vară, la Campionatul European, poate joacă Mihăilă bine şi îl dau pe Mihăilă. Îl dă Parma pe 50 de milioane, pe 40”, a declarat Ioan Becali, la Telekom Sport.

Fostul junior al oltenilor, promovat la echipa mare din Bănie, a fost transferat de Parma în luna octombrie a acestui an şi are un contract valabil pentru următorii cinci ani. 71 de meciuri, 10 goluri şi 13 pase de gol şi-a trecut în cont Mihăilă în tricoul Universităţii Craiova. Cinci goluri în şase apariţii are olteanul pentru naţionala României U21.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează pe Valentin Mihăilă la şase milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele