Ultima oră
Optimile Cupei României, VIDEO | FC Buzău - Dunărea Călăraşi 3-0! A început FC ”U” Craiova - Sepsi, la Look Sport+
Optimile Cupei României, VIDEO | FC Buzău - Dunărea Călăraşi 3-0! A început FC ”U” Craiova - Sepsi, la Look Sport+
LIVE VIDEO | Transylvania Open a ajuns în faţa optimilor de finală. Urmează Simona Halep - Varvara Gracheva, pe Look Sport şi PrimaPlay LIVE VIDEO | Transylvania Open a ajuns în faţa optimilor de finală. Urmează Simona Halep - Varvara Gracheva, pe Look Sport şi PrimaPlay
VIDEO | O nouă reacţie savuroasă marca Emma Răducanu. "Azi voi vorbi în engleză pentru că mi-e mai uşor şi sunt obosită” VIDEO | O nouă reacţie savuroasă marca Emma Răducanu. "Azi voi vorbi în engleză pentru că mi-e mai uşor şi sunt obosită”
Istvan Kovacs, trimis de CCA la FC Botoşani - Farul Istvan Kovacs, trimis de CCA la FC Botoşani - Farul
VIDEO | Emma Răducanu îşi continuă marşul la Transylvania Open. Victorie solidă cu Ana Bogdan VIDEO | Emma Răducanu îşi continuă marşul la Transylvania Open. Victorie solidă cu Ana Bogdan
Primele două transferuri pregătite de Xavi la Barcelona: Raheem Sterling şi Jules Kounde! Primele două transferuri pregătite de Xavi la Barcelona: Raheem Sterling şi Jules Kounde!

Anunţ important din Franţa! Cum pot fi pline stadioanele şi să fie respectate normele sanitare în acelaşi timp

Ligue 1 Publicat pe 13 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20291436/1/parc-des-princes-paris-saint-germain-stadium-2000x1250.jpg

Franţa a renunţat la gradele de ocupare a stadioanelor şi sălilor de sport, însă spectatorii care doresc să asiste la meciuri trebuie să prezinte un certificat sanitar, a anunţat ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, potrivit lefigaro.fr.

"Nu există nicio limită pentru gradul de ocupare a stadioanelor, astăzi", a spus membrul guvernului înainte de a preciza că intrarea se va face numai cu condiţia prezentării unui certificat sanitar.

"Pentru a avea stadioane complete în Ligue 1 şi în alte competiţii, va fi necesar să treci prin cerinţele permisului sanitar, deci prin vaccinare ca prioritate”, a spus ea.

Prezentarea permisului sanitar nu se va limita la incintele sportive. Toate persoanele care doresc să exercite o activitate fizică într-o cameră închisă, cum ar fi sălile de sport, vor fi, de asemenea, afectate de această măsură.

"Din luna august, de la prima intrare într-un loc, veţi avea nevoie de permisul sanitar. Este o modalitate prin care ecosistemul sportiv şi de agrement încurajează vaccinarea”, a explicat Roxana Maracineanu.

Permisul sanitar este de la 1 iulie similar cu Certificatul digital european COVID.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele