Ultima oră
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”

Anunţ important din Franţa! Cum pot fi pline stadioanele şi să fie respectate normele sanitare în acelaşi timp

Ligue 1 Publicat pe 13 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20291436/1/parc-des-princes-paris-saint-germain-stadium-2000x1250.jpg

Franţa a renunţat la gradele de ocupare a stadioanelor şi sălilor de sport, însă spectatorii care doresc să asiste la meciuri trebuie să prezinte un certificat sanitar, a anunţat ministrul delegat al Sporturilor, Roxana Mărăcineanu, potrivit lefigaro.fr.

"Nu există nicio limită pentru gradul de ocupare a stadioanelor, astăzi", a spus membrul guvernului înainte de a preciza că intrarea se va face numai cu condiţia prezentării unui certificat sanitar.

"Pentru a avea stadioane complete în Ligue 1 şi în alte competiţii, va fi necesar să treci prin cerinţele permisului sanitar, deci prin vaccinare ca prioritate”, a spus ea.

Prezentarea permisului sanitar nu se va limita la incintele sportive. Toate persoanele care doresc să exercite o activitate fizică într-o cameră închisă, cum ar fi sălile de sport, vor fi, de asemenea, afectate de această măsură.

"Din luna august, de la prima intrare într-un loc, veţi avea nevoie de permisul sanitar. Este o modalitate prin care ecosistemul sportiv şi de agrement încurajează vaccinarea”, a explicat Roxana Maracineanu.

Permisul sanitar este de la 1 iulie similar cu Certificatul digital european COVID.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele