Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Anunţ oficial. Patronul Rapidului a vorbit despre presupusa cedare a pachetului de acţiuni

Liga II Publicat pe 14 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19513907/1/victor-angelescu-rapid.jpg

Dumitru Tudor, fost impresar, a venit cu o veste îngrijorătoare pentru Rapid, că Victor Angelescu, patronul clubului, intenţioneză să cedeze suma acţiunilor pe care o deţine. Omul de afaceri a negat însă că intenţionează să facă pasul în spate şi a declarat că nu se pune o astfel de problemă în momentul de faţă.

Nu ştiu cine este Dumitru Tudor şi ce a spus el. Tot ce pot să vă spun este că nu a existat niciun ban venit de la Primăria Sectorului 1 sau de la domnul Daniel Tudorache. Într-adevăr, fostul primar a pus bazele proiectului şi ne-a pus în contact cu câţiva sponsori, dar nimic mai mult.

Nu intenţionez să vând acţiuni. Noi avem 50%. Poate ceilalţi vor să vândă, dar chiar nu cred. Mergem mai departe cu acest proiect. M-aş bucura ca doamna Clotilde Armand să investească măcar 1 ron în fotbalul juvenil, pentru că asta ar însemna că dumneaei ar da cu un ron mai mult decât am primit până acum”, a declarat Victor Angelescu pentru GSP.

Reacţia lui Dumitru Tudor, înainte de precizările lui Angelescu.

”Dragii mei rapidişti, din surse sigure, aşa-zisul patron al Rapidului a dat sfoară în ţară că vrea să se retragă. Acum mult timp am scris că acest băiat este băgat în faţă de alţii. Adevăratul patron a fost primarul Tudorache, care a ţinut Rapidul prin sponsorizări şi cu banii din primărie. Dar dacă nu a câştigat alegerile, omul nu mai are posibilităţi şi asa zisul patron a intrat în panică, pentru că trebuie bani la un club de talia Rapidului. E foarte, foarte greu în această situaţie să vină cineva să bage bani la Rapid”, a declarat Dumitru Tudor, pe Facebook.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele