Ultima oră
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat

Anunţ şocant: jucătorul venit la U Cluj în februarie a murit la doar 21 de ani! Ce s-a întâmplat cu Joseph Bouasse

Liga II Publicat pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19371775/1/bouasse-u-cluj.jpg

Mijlocaşul camerunez Joseph Bouasse, jucător care la începutul acestui an a fost în probe la U Cluj la începutul acestui an, a murit la vârsta de doar 21 de ani, după ce a suferit un stop cardiac.

Anunţul a fost făcut astăzi de AS Roma, club unde Bouasse a jucat pentru grupele de juniori.

Joseph Bouasse ajunsese în probe la U Cluj în luna februarie şi a jucat într-un amical, fără însă să fie păstrat. Daniel Stanciu a primit vestea decesului cu surprindere.

"Incredibil, sa faci stop cardiac la doar 21 de ani. A stat doar doua zile la noi, a fost in probe. A jucat intr-un amical si a plecat", a afirmat directorul sportiv al clujenilor, Daniel Stanciu, pentru Ziare.com.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19371775/2/bouasse-roma.jpg

Joseph Bouasse, o poveste incredibilă de viaţă

Mijlocaşul a suferit un atac de cord duminică noapte, la vârsta de doar 21 de ani.

Camerunezul avea o poveste de viaţă impresionantă, în condiţiile în care reuşise să ajungă la juniorii celor de la AS Roma dintr-o tabără de refugiaţi, în 2016, după ce a trecut un trial organizat de clubul italian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19371775/3/bouasse-nainngolan.jpg
Nu a jucat niciodată pentru echipa mare, dar s-a antrenat alături de Daniele De Rossi sau Francesco Totti. Asta după ce se descurcase singur, fiind părăsit într-o gară din Roma de un traficant de persoane care îi promisese că îl va ajuta să ajungă fotbalist.

A debutat ca profesionist în 2017, la Vicenza, în Serie B, unde era împrumutat de la Roma.

Bouasse ajunsese în Italai la 16 ani, alături de mai mulţi copii refugiaţi. Şi-a găsit adăpost într-un centru pentru refugiaţi şi a început să joace fotbal pentru Liberi Nantes, o echipă din Italia formată exclusiv din refugiaţi. Aşa s-a şi făcut remarcat, la un meci-şcoală.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19371775/4/bouasse-totti.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele