Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Anunţ surprinzător în Spania! Cu ce echipă s-ar fi înţeles Dembele, după ce negocierile cu Barcelona au căzut

Barcelona Publicat pe 30 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20434418/1/fb-dembele.jpg

Ousmane Dembele (24 de ani) mai are contract cu Barcelona până în vară, dar problema pentru catalani e că negocierile pentru prelungire au eşuat. Deşi fotbalistul a anunţat clar că vrea să continue, potrivit presei din Spania părţile nu au ajuns la un acord. Deja, echipa a purtat cu el mai multe serii de negocieri dar până acum nu s-a ajuns la consens. Şi sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple, până la urmă.

Un anunţ-şoc a fost făcut în Spania, în presă, cu privire la motivul pentru care Dembele şi Barcelona nu s-au înţeles. Impresarul jucătorului a solicitat un salariu de 40 de milioane de euro, iar clubului nu poate îndeplini această cerinţă.

Se pare că există anumite contacte cu Juventus şi Dembele chiar şi-ar fi dat acordul să meargă acolo. Totul poate deveni oficial acum, în iarnă, pentru că Dembele intră în ultimele şase luni de contract cu Barcelona.

În schimb, Barcelona l-a semnat pe Pedri

Barcelona a anunţat că fotbalistul Pedro Gonzalez ‘Pedri’ îşi va prelungit vineri contractul şi că noul acord va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro. Contractul va fi valabil până la 30 iunie 2026.

Pedri este legitimat la FC Barcelona din 20 august 2020 şi a jucat în sezonul în 53 de meciuri.

Măsura conducerii Barcelonei, în privinţa clauzei, ce poate părea extremă are ca scop evitarea unui nou caz Neymar. În 2017, PSG a achitat clauza de reziliere pentru starul brazilian de 222 milioane de euro, iar formaţia catalană a fost obligată să renunţe la serviciile urmaşului lui Lionel Messi pe Camp Nou. În august 2021, şi starul argentinian a plecat la Paris, însă de această dată liber de contract, după ce Barcelona nu a reuşit să îi prelungească înţelegerea din cauza reglementărilor din La Liga pentru cluburile cu probleme financiare. 

La 18 ani, Pedri a jucat deja 56 de meciuri şi a marcat patru goluri în tricoul blaugrana. Mijlocaşul central considerat noul Iniesta şi-a trecut în cont şi alte şase pase de gol.

El a jucat deja în 10 meciuri pentru prima reprezentativă a Spaniei, având în cont o pasă decisivă. Site-ul de specialitate Transfermarkt îl cotează pe Pedri la suma impresionantă de 80 de milioane de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele