Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Anunţul care îi priveşte şi pe tricolori. Motivul pentru care una dintre viitoarele noastre adversare s-a despărţit de selecţioner

Fotbal Internațional Publicat pe 22 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19341317/1/michael-o-neill.png
 
Federaţia nord-irlandeză de Fotbal a anunţat că Michael O’Neill nu mai este selecţionerul echipei naţionale, ca urmare a modificării programului confruntărilor internaţionale decisă de UEFA din cauza pandemiei de coronavirus.
“O’Neill, care a fost numit selecţionerul Irlandei de Nord în decembrie 2011, urma să se afle la conducerea echipei pentru semifinala play-off-ului B pentru Campionatul European, cu Bosnia-Herţegovina. Ca urmare a reprogramării acelui meci, s-a convenit de către ambele părţi ca O’Neill să îşi încheie misiunea de selecţioner”, se arată pe site-ul federaţiei.  
 
O’Neill consideră că acesta este momentul potrivit pentru ca el să se dea la o parte. “Mi-ar fi plăcut să am oportunitatea de a conduce echipa Irlandei de Nord labarajul cu Bosnia-Herţegovina şi şansa de calificare la încă un turneu major, dar în actuala situaţie acest lucru nu mai este posibil. Era important să las echipa în cea mai puternică formă posibilă, dar şi ca noul antrennor să aibă timp să construiască pe succesul pe care l-am avut în mandatul meu de opt ani”, a declarat tehnicianul Michael O’Neill.
 
Tehnicianul în vârstă de 50 de ani este din noiembrie 2019 şi antrenorul echipei Stoke City.
Dacă la barajul pentru Euro 2020 Irlanda de Nord va înfrunta Bosnia, la viitoarea campanie din Liga Naţiunilor face parte dintr-o grupă cu România, Austria şi Norvegia. 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri