Ultima oră
Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport
Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF! Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!
Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză
Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat! Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat!
Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!” Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!”

Anunţul FIA înainte de Marele Premiu al Rusiei: interdicţie pentru primii trei clasaţi de la Soci! "Trebuie să stea cu ţinutele de concurs încheiate până la gât" Cursa e LIVE pe Look Plus

Formula 1 Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19494138/1/hamilton-twitter.jpg

FIA a anunţat regulile şi procedurile de după finalul Marelui Premiu al Rusiei, care se desfăşoară în acest weekend, la Soci.

Conform regulilor, piloţilor nu le este permis să afişeze sloganuri şi mesaje pe obiecte de vestimentaţie.

Marele Premiu al Rusiei e LIVE pe Look Plus, de la 14:10

“Pe durata ceremoniei de premiere şi a procedurii de interviuri de după cursă, piloţii care termină cursa pe locurile 1, 2, 3 trebuie să rămână îmbrăcaţi în ţinutele de concurs, încheiate până la gât, şi nu deschise până la mijloc. Ei vor purta şi o mască medicală sau o mască cu emblema echipei”, se arată pe site-ul FIA.

La finalul etapei trecute, din Toscana, britanicul Lewis Hamilton a purtat un tricou cu mesajul “Arestaţi-i pe poliţiştii care au ucis-o pe Breonna Taylor” . Taylor, o infirmieră de culoare, a fost ucisă de poliţişti, în martie, în apartamentul ei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele