Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Anunţul zilei în Marca: Real nu va mai juca pe Bernabeu până în ianuarie! Unde se mută galacticii

Real Madrid Publicat pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19358326/1/distef.jpg

Cotidianul spaniol Marca anunţă astăzi că Real Madrid a decis să joace finalul de sezon pe alt stadion decât Santiago Bernabeu, urmând să-şi compenseze abonaţii pentru cele 6 meciuri pe care ar fi trebuit să le mai dispute pe teren propriu până la finalul campionatului.

Mai mult, galacticii ar putea sta departe de casă până în ianuarie 2021, în condiţiile în care e puţin probabil ca LaLiga să permită disputarea meciurilor cu spectatori în acest an.

Astfel, Real Madrid a ales să dispute partidele la baza de pregătire Valdebebas, un complex sportiv aflat la periferia capitalei Spaniei.

În plus, tot pe Valdebebas s-ar putea juca şi meciul din sferturile Champions League, în cazul în care echipa lui Zidane va întoarce soarta calificării în dubla cu City.

Clubul a primit deja permisiunea Ligii din Spania ca meciurilie să se dispute la Valdebebas, pe stadionul Alfredo Di Stefano, după ce instalaţiei de nocturnă i-au fost aduse îmbunătăţiri pentru a corespunde standardelor TV pentru LaLiga şi Champions League. A fost instalată inclusiv o cameră VAR şi bannere LED pentru reclame, notează Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele