Ultima oră
VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil VIDEO | Nicio echipă de tradiţie din Portugalia nu a reuşit să câştige în prima etapă post-Covid. Guimaraes - Sporting 2-2, în ultima confruntare a zilei. Portarii au greşit lamentabil
Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş Probleme mari la un club important din Premier League. A fost nevoie de un împrumut uriaş
VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela VIDEO | Şansă uriaşă ratată de Benfica de a se desprinde de Porto, după doar un 0-0 acasă cu codaşa Tondela
Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici” Mesajul emoţionant de adio al lui Gnohere. ”Am petrecut trei sezoane şi jumătate fantastice la FC Steaua Bucureşti şi m-am bucurat de fiecare minut al şederii mele aici”
Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii Becali, prima declaraţie după ce despărţirea de Gnohere. Cine se află în spatele rezilierii
NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului NEWS ALERT | Gnohere a părăsit FCSB. Comunicatul clubului

Anunţul zilei în Marca: Real nu va mai juca pe Bernabeu până în ianuarie! Unde se mută galacticii

Real Madrid Publicat pe 11 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19358326/1/distef.jpg

Cotidianul spaniol Marca anunţă astăzi că Real Madrid a decis să joace finalul de sezon pe alt stadion decât Santiago Bernabeu, urmând să-şi compenseze abonaţii pentru cele 6 meciuri pe care ar fi trebuit să le mai dispute pe teren propriu până la finalul campionatului.

Mai mult, galacticii ar putea sta departe de casă până în ianuarie 2021, în condiţiile în care e puţin probabil ca LaLiga să permită disputarea meciurilor cu spectatori în acest an.

Astfel, Real Madrid a ales să dispute partidele la baza de pregătire Valdebebas, un complex sportiv aflat la periferia capitalei Spaniei.

În plus, tot pe Valdebebas s-ar putea juca şi meciul din sferturile Champions League, în cazul în care echipa lui Zidane va întoarce soarta calificării în dubla cu City.

Clubul a primit deja permisiunea Ligii din Spania ca meciurilie să se dispute la Valdebebas, pe stadionul Alfredo Di Stefano, după ce instalaţiei de nocturnă i-au fost aduse îmbunătăţiri pentru a corespunde standardelor TV pentru LaLiga şi Champions League. A fost instalată inclusiv o cameră VAR şi bannere LED pentru reclame, notează Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele