Ultima oră
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău

Aproape de un miracol! Michael Schumacher ar putea reveni la o viaţă normală. ”A fost tratat astfel încât să poată reveni la o viaţă mai normală"

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19730612/1/schumacher.jpg

Michael Schumacher ar putea reveni la normal. Anunţul a fost făcut de Jean Todt, fostul colaborator al celui care a câştigat de 7 ori titlul în Formula 1. Medicii au aplicat o schemă nouă de tratament, care l-ar putea ajuta enorm pe german.

"Sunt foarte discret în această privinţă, deoarece ştim că Michael Schumacher a avut un accident serios în 2013 şi că, din păcate, a avut consecinţe foarte grave. De atunci, a fost tratat astfel încât să poată reveni la o viaţă mai normală", a dezvăluit Jean Todt, citat de Mundo Deportivo.

Fiul său a câştigat în Formula 2 şi va pilota din 2021 în ”Marele Circ”

Germanul Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a câştigat, duminică, titlul mondial la Formula 2.

Schumacher, care înaintea cursei avea 14 puncte avans faţă de rivalul său Callum Ilott, s-a clasat pe locul 18 în ultima cursă a sezonului, din Bahrain, câştigată de Jehan Daruvala. Pentru a obţine titlul mondial, Ilott trebuia să încheie cursa pe primul loc sau să se claseze al doilea şi fiul lui Michael Schumacher să nu încheie în puncte. În cele din urmă, Ilott a terminat cursa pe locul 11.
Citeşte şi

Mick Schumacher va debuta în 2021 în Formula 1, el urmând să piloteze un monopost Haas. Schumacher jr. va intra în Marele Circ la 30 de ani de la debutul tatălui său, septuplu campion mondial, care a avut loc în 1991, la Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.

Schumacher şi-a obţinut superlicenţa de Formula 1 câştigând campionatul FIA Formula 3, în 2018, cu Prema, înainte de a trece la Formula 2, cu aceeaşi echipă, în anul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele