Ultima oră
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid

Ar fi trădarea secolului. Un reputat jurnalist a anunţat că Ronaldo a fost propus la FC Barcelona

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19449872/1/ron.jpg

Celebrul jurnalist spaniol, Guillem Balague a anunţat prin intermediul paginii oficiale de Twitter, faptul că Juventus este aproape de a-l ceda pe Cristiano Ronaldo în această vară, datorită salariului mare, care este în acest moment foarte greu de acoperit de ”bătrâna doamnă”.

Agenţii portughezului l-au propus la mai multe echipe, inclusiv FC Barcelona.

"Motivul pentru care Cristiano Ronaldo a fost asociat cu PSG nu se datorează atât de mult faptului că PSG îl vrea, ci pentru că Jorge Mendes a primit instrucţiuni să-i găsească o altă echipă lui Ronaldo.

Am putut observa asta în ultimele 6 luni. S-a vorbit de Real Madrid, cei de acolo au spus că nu există nicio şansă ca el să revină. Au fost discuţii şi despre MLS, etc. Toate astea, pentru că Juventus vrea să scape de salariul lui.

Cam atât de drastică e situaţia! Ronaldo a fost oferit peste tot, inclusiv la Barcelona. Dar nu sunt aşa sigur că Juventus poate să scape aşa uşor de el. De fapt, la ce salariu are...Ronaldo câştigă 23 de milioane de euro pe an, net. Atât câştiga şi la Real Madrid şi cred că a egalat această sumă când a semnat cu Juventus. Cine să ofere atâţia bani?", a spus Ballague.

Cristiano Ronaldo (35 de ani) se apropie cu paşi mari de recordul all-time de goluri marcate în meciurile oficiale.

Numărul 1 în acest clasament este legendarul Pele, care timp de 43 de ani nu a putut fi depăţşit. Până acum!

Cristiano Ronaldo a urcat pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din toate timpurile, după ce l-a depăşit pe Romario şi trecerea pe primul loc în clasament pare acum o chestiune de timp.

Cu 737 de goluri marcate în meciuri oficiale, Ronaldo e la 30 de lungimi în spatele lui Pele şi dacă îşi păstrează rata de goluri de până acum îl va depăşi pe legendarul brazilian în sezonul viitor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele