Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

Arcada Galaţi joacă în turul 1 din Liga Campionilor la volei EXCLUSIV pe Look Plus şi Look Sport. Programul meciurilor

Sporturi Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email



Campioana României la volei masculuin, Arcada Galaţi, luptă pentru calificarea în turul 2 din Liga Campionilor în direct pe Look Plus.

Marţi, miercuri şi joi se desfăşoară partidele din turul 1 al Ligii Campionilor la volei masculin, chiar la Galaţi, iar Arcada se duelează cu formaţiile Sastamala (Finlanda) şi Kastela (Croaţia).

Volei de Champions League în direct pe Look Plus şi Look Sport

  • Marţi, 22 septembrie: Ribola Kastela - Arcada Galaţi, de la 18:00
  • Miercuri, 23 septembrie: Levoranta Sastamala - Ribola Kastela, de la 20:00
  • Joi, 24 septembrie: Arcada Galaţi - Levoranta Sastamala, de la 18:00

Liga Campionilor – grupa B: Sastamala (Finlanda), OK Ribola Kastela (Croaţia), Arcada Galaţi (turul I, între 22 septembrie – 8 octombrie)); câştigătoarea grupei va merge în turul II, grupa G, cu câştigătoarele grupelor A şi C (între 13-29 octombrie), pentru un loc calificant în grupa principală C;

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele