Ultima oră
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă

Arlauskis, pus la punct de Djokovic în problema "Balotelli": "El a fost portar la CFR, nu conducător! Cred că a uitat de modestie. Nu poţi să vorbeşti aşa..."

Superliga Publicat pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19441882/1/arlauskis-campion-cfr.jpg

Damjan Djokovic a comentat posibila venire a lui Mario Balotelli la CFR Cluj, dar şi reacţia vehementă avută de Arlauskis la adresa italianului.

Fostul portar al CFR-ului a spus că Balotelli nu are ce căuta la CFR cu "figurile" lui, însă e contrat de mijlocaşul croat, care îi aminteşte că a fost până acum doar jucător la CFR, nu şi conducător, iar discursul său e lipsit de respect.

Posibila venire a lui Balotelii la CFR Cluj a fost anunţată în exclusivitate de Look Sport, iar negocierile cu fostul star de la Inter, City sau AC Milan sunt în derulare.

"Fiecare jucător care vine să facă performanţă la CFR e binevenit, iar dacă conducerea crede că e o valoare care poate ajuta clubul: perfect! Vorbim despre un jucător care nu are nevoie de prezentare.

Dacă Arlauskis a fost de cinci ori campion al României, nu cred că poate vorbi despre jucătorii care, cu tot respectul, au făcut ceva în cariera lor. Sincer, Arlauskis a fost până acum portarul CFR-ului, nu conducător. Vorbeşte despre un jucător care nu e la CFR şi care a arătat ceva în carieră!

Modestia trebuie să fie cea mai puternică armă a unui campion. Iar Arlauskis a uitat de asta", a declarat Djokovic la ProSport LIVE.

Răspuns pentru Arlauskis: "E un ipocrit!"

Djokovic i-a răspuns lui Arlauskis şi în problema restanţelor fianciare,  după ce portarul îl criticase pentru că a deschis acest subiect imediat după câştigarea titlului.

„Cred că e momentul să ne trezim toţi. Toate cluburile din România au probleme cu banii. Nu mi se pare normal ca cineva să profite de COVID. Suntem campionii României şi trebuie să avem şi respect, de aia am vrut să trag un semnal de alarmă. Nu pot să mă schimb eu, iar când ceva e în neregulă trebuie să spun.

Sincer, m-a surprins un pic. Dacă ţin bine minte, în luna mai, Arlauskis nu era lângă noi pentru că nu era fericit cu banii pe care i-a primit, iar acum e moralist. Eu am respectat contractul meu. Chiar m-a surprins reacţia lui Arlauskis. Îmi asum critica de jucător, dar când cineva mă face praf în presă că nu am caracter… a greşit persoana Arlauskis. Arlauskis a fost primul care a cerut respect şi banii, dar acum se schimbă la 180 de grade, înseamnă că esti cam ipocrit. Un om cu două feţe.

În 3 ani de zile nu am văzut asta, ci abia acum. Am pierdut o gramadă de bani cu care puteam face chestii frumoase. Nu este vorba de bani, ci de respect. Eu consider că am respectat Clujul şi iubesc România. Chiar mă simt atacat de un om de la care nu mă aşteptam. Dacă vrei să faci performanţă, ceva trebuie schimbat”,
a mai declarat Djokovic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele