Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Arlauskis, şanse nule să rămână la CFR. Campioana României, nevoită să-i caute înlocuitor. UPDATE: Portarul a confirmat plecarea

CFR Cluj Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20398598/1/cfr.jpg

Unul dintre cele mai comentate subiecte din ultima perioadă, din fotbalul românesc, îl are în prim plan pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), actualul portar al CFR-ului. Lituanianul nu este pe placul lui Dan Petrescu, dar nici el nu mai este dispus să continue la campioana României, mai ales după debarcarea lui Marian Copilu.

UPDATE: Arlauskis a confirmat faptul că va pleca de la CFR Cluj, în presa din Lituania. A declarat că vrea să părăsească şi România, fiind interesat de o experienţă în Japonia.

Nu voi merge undeva doar pentru bani. Mai bine stau acasă. Am avut ofertă din Cipru, dar nu am vrut să merg. Dacă există o ofertă bună dintr-un campionat atractiv, cum ar fi Arabia Saudită sau Turcia, nu o voi exclude.

Când am vorbit cu agentul, i-am spus că aş vrea să merg în Japonia. Am văzut că a venit Keisuke Honda în campionatul nostru din Lituania. Eu aş fi interesat de o încercare în Japonia, pentru ţară şi pentru cultură. Sunt şi vedete acolo”, a afirmat Arlauskis.


Ştirea iniţială 

Conform GSP, în ciuda anumitor informaţii apărute zilele trecute, din interiorul campioanei, unele chiar oficiale, şansele ca Arlauskis să mai rămână la CFR sunt nule. Totul se leagă de o declaraţie făcută în trecut de portar, multiplu campion al României.

Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forţa noastră şi în teren şi în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian şi a fost circ! Dacă va cheamă patronul, mergem toţi! Nu are cum să ne dea afară pe toţi! Noi suferim, familiile suferă!”, afirma Arlauskis.

CFR Cluj a început cu stângul grupele Conference League 2021/2022. Campioana ultimelor patru sezoane a pierdut cu Jablonec, 0-1, după un penalty comis de Camora, care a fost şi eliminat, ca urmare a unei gafe a lui Cristi Bălgrădean.

Început greu, cu o mare ocazie a lui Plestil, care a şutat peste poartă din poziţie de singur cu Bălgrădean (6). Continuare şi mai grea, cu Bălgrădean nevoit să respingă şuturile lui Pilar (20) şi Zeleny (22), de fiecare dată prin reflexe remarcabile. Şi start de repriză secundă dezastruos: ieşire greşită a lui Bălgrădean, henţ intenţionat al lui Camora, roşu pentru căpitan şi penalty pentrur gazde. Cum Pilar (52) nu a greşit de la punctul cu var, locul 11 din Cehia a ajuns să conducă liderul României şi să aibă un om în plus.

O situaţie aproape imposibil de gestionat, dar care se putea schimba în minutul 65, când Bouhenna, din centrarea lui Bordeianu, a şutat tare, dar pe direcţia lui Honus, care a respins cu greu. Apoi cehii au închis jocul, având la unison prima victorie din istorie pe teren propriu în grupele unei competiţii europene. Una care a şi venit, în ciuda unei ocazii mari ratate de Costache, în minutul 90+5, la o apariţie excelentă pe bara a doua, dar terminată cu o reluare dezamăgitoare, pe lângă poartă.

Jablonec - CFR s-a terminat 1-0, scor care aruncă echipa din Gruia pe ultimul loc al grupei, Randers şi Alkmaar terminând la egalitate, scor 2-2. Etapa următoare se joacă Alkmaar - Jablonec şi CFR - Randers, meci pe care clujenii sunt obligaţi să-l câştige!

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele