Ultima oră
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român

Arlauskis semnează! Un oficial de la CFR a dat toate detaliile. ”Cred că e un lucru foarte bun pentru noi să avem trei portari extrem de valoroşi”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20031722/1/arla.jpg

Portarul lituanian Giedrius Arlauskis (33 de ani) este foarte aproape de oficializarea revenirii la CFR Cluj. Rămas liber de contract după despărţirea de echipa saudită Al-Shabab, Arlauskis a făcut azi vizita medicală la CFR Cluj şi va semna un contract până în vară.

El a jucat la CFR Cluj între 2017 şi 2020 şi a câştigat trei titluri consecutive în Liga 1.

„Arlauskis va veni, doar că nu pot să dau mai multe detalii. Preşedintele nostru, Marian Copilu, a discutat direct cu el, deci nu ştiu să dau mai multe detalii, dar cu siguranţă va veni. Cred că e un lucru foarte bun pentru noi să avem trei portari extrem de valoroşi. Concurenţa a fost şi este benefică pe orice post. Este o perioadă aglomerată, este şi virusul care poate să ne lovească în orice moment… Este bine să ai o strategie în care lotul să fie numeros”, a spus Marius Bilaşco, la ProSport Live.

Contractul între CFR Cluj şi Arlauskis este valabil doar până la finalul actualei stagiuni, când se va discuta despre o eventuală prelungire. Portarul lituanian vrea să păstreze toate opţiunile deschise, în eventualitatea unei oferte bune din străinătate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele