Ultima oră
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin

Arnautovic a fost suspendat de UEFA, după comportamentul din meciul Austria – Macedonia de Nord

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20248223/1/arnautovic.jpg

UEFA a concluzionat ancheta disciplinară împotriva jucătorului austriac Marko Arnautovic, pentru comportamentul său din meciul Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1, de pe Arena Naţională, în cadrul grupei C de la EURO 2020. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost suspendat un meci, fiind găsit vinovat de insultarea unui adversar.

Pe 13 iunie, Arnautovic a fost introdus pe teren în minutul 59 al meciului Austria – Macedonia de Nord, scor 3-1 pe Arena Naţională, şi a înscris în minutul 89. Austria a reuşit prima victorie la un Campionat European.

După ce a înscris, Arnautovic a strigat şi a gesticulat nervos în direcţia adversarului Ezgjan Alioski, făcând referire la originile sale albaneze. Căpitanul Austriei, David Alaba, a intervenit şi i-a pus mâna la gură atacantului.

“Comisia de Apel a UEFA a decis suspendarea jucătorului austriac Marko Arnautovic pentru următorul joc al naţionalei la care ar fi eligibil, pentru că a insultat alt jucător”, se arată pe site-ul forului continental.

Arnautovic va rata meciul Ţările de Jos – Austria, programat joi, 17 iunie, de la ora 22:00, la Amsterdam, în grupa C de la EURO 2020.

"Au existat câteva cuvinte dure, ieri, în tensiunea meciului, iar pentru acestea vreau să-mi prezint scuzele, mai ales prietenilor mei din Macedonia de Nord şi Albania. Vreau să spun un lucru foarte clar: NU SUNT RASIST! Am prieteni în aproape toate ţările şi susţin diversitatea. Cine mă cunoaşte este conştient de acest lucru", a scris Arnautovic, pe Instagram.

Sursa foto: Twitter UEFA EURO 2020

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele