Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

AS Roma – Cagliari se joacă duminică, de la 19:00, în direct la Look Sport+. Un nou duel de foc pentru Răzvan Marin

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20552703/1/razvan-marin.jpg

AS Roma – Cagliari este transmis duminică, de la ora 19:00, în direct de către Look Sport+. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate video inclusiv de site-ul www.looksport.ro. Partida poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

AS Roma dezamăgeşte până acum în Serie A. Echipa pregătită de Jose Mourinho se clasează doar pe locul şapte, cu 32 de puncte câştigate în 21 de meciuri. Fiorentina are acelaşi număr de puncte, dar se clasează pe locul de Conference League, deoarece are un meci disputat mai puţin.

Cagliari este angrenată din nou în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Formaţia lui Răzvan Marin a adunat 16 puncte în 21 de jocuri şi ocupă locul 18, primul retrogradabil. Venezia (17 puncte, 20 de meciuri), Spezia (19 puncte, 21 de meciuri) şi Sampdoria (20 de puncte, 21 de meciuri) sunt principalele adversare în această confruntare.

În ciuda poziţiilor din clasament, meciul se anunţă a fi unul extrem de interesant şi echilibrat. AS Roma a pierdut ultimele două partide din Serie A, în timp ce Cagliari le-a câştigat.

Răzvan Marin a jucat la Cagliari, în acest sezon din campionatul Italiei, în 20 de meciuri. În majoritatea a fost fie titular, fie integralist. Internaţionalul român şi-a trecut în cont trei pase de gol.

Echipele probabile:

  • Roma (4-2-3-1): Patricio - Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Vina - Oliveira, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan - Abraham
  • Cagliari (3-5-2): Cragno - Altare, Lovato, Carboni - Bellanova, Nandez, Grassi, Marin, Lykogiannis - Pedro, Pavoletti

Programul transmisiunilor Look Sport din etapa a 22-a, din Serie A:

Sâmbătă, 15 ianuarie

  • Sampdoria – Torino, de la 16:00, în direct la Look Sport 2
  • Salernitana – Lazio, de la 19:00, în direct la Look Sport
  • Juventus – Udinese, de la 21:45, în direct la Look Sport+

Duminică, 16 ianuarie

  • Sassuolo – Verona, de la 13:30, în direct la Look Sport+
  • Venezia – Empoli, de la 16:00, în direct la Look Sport+
  • Roma – Cagliari, de la 19:00, în direct la Look Sport+
  • Atalanta – Inter, de la 21:45, în direct la Look Sport+

Luni, 17 ianuarie

  • Bologna – Napoli, de la 19:30, în direct la Look Sport
  • AC Milan – Spezia, de la 19:30, în direct la Look Sport+
  • Fiorentina – Genoa, de la 21:45, în direct la Look Sport+
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele