Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Aşa arată un tată fericit. Gică Hagi: ”I-am spus că Rangers este clubul ideal pentru el”

Stranieri Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19380259/1/gica-hagi-2.jpg

Gică Hagi a oferit un interviu în presa din Marea Britanie, în care a vorbit despre transferul lui Ianis la Rangers. Chiar dacă mulţi oameni din jurul echipei scoţiene critică faptul că s-a plătit o sumă consistentă în schimbul său, ”Regele” spune că va demonstra de ce este în stare şi îşi va pune în valoarea calităţile pentru care s-au achitat milioane de euro.

Hagi laudă şi clubul Rangers, despre care afirmă că este unul de tradiţie şi unul dintre cele mai mari din Europa, cu fani care te poartă meci de meci spre victorie. ”Rangers este un club foarte mare, cu o istorie imensă, cu tradiţie în Europa, iar jucătorii au o mentalitate de învingători. Fanii sunt fantastici şi orice club i-ar dori. Suntem foarte fericiţi că Ianis a semnat cu Rangers, iar Ianis va deveni acum şi mai bun. I-am spus că Rangers este clubul ideal pentru el. A fost o mare bucurie, un meci important în Europa, pe un stadion cu o atmosferă incredibilă. Ianis a jucat foarte bine, a marcat două goluri superbe şi recunoscut că m-am simţit mândru”, a spus Gică Hagi, într-un interviu amplu pentru cei de la heartandhand.co.uk.

Hagi junior e mulţumit cu mutarea pe care tocmai a făcut-o, că s-a transferat la Rangers şi că nu este nevoit să se mai întoarcă la Genk. Acolo unde nu a primit foarte multe şansă să joace, după cum chiar el spune. Chiar dacă nu s-a impus în Belgia, Ianis nu îşi reproşează nimic. A făcut tot ce a ţinut de el, dar antrenorul nu l-a folosit atât cât merita. Spune că a jucat puţin, iar acesta a fost motivul pentru care nu a reuşit să convingă.

Hagi junior va evolua din vară tot la Rangers, pentru că scoţienii au plătit celor de la Genk 3.5 milioane de euro pentru transferul definitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele