Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

"Aşa arbitraj am văzut doar la Buzău!" Marica, reacţie dură după Sevilla - CFR: "Credeţi că pe Casemiro îl eliminau ca pe Bordeianu?"

CFR Cluj Publicat pe 28 feb 2020
mail-share icon Email

Fostul internaţional Ciprian Marica a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii din Letonia, la meciul dintre FC Sevilla şi CFR Cluj, scor 0-0.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19283558/1/vlcsnap-2019-03-25-22h42m04s610.png

Marica nu a criticat decizia privind anularea golului, ci maniera de a conduce partida, remarcând eliminarea lui Bordeaianu sau faulturile în atac dictate în mod repetat la dulurile lui Traore cu fundaşii adverşi.

"Jenant arbitrajul din această seară la CFR Cluj cu Sevilla, aşa arbitraj numai la Buzău am mai văzut!", a notat Ciprian Marica, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, acesta a dezvoltat în discuţia cu urmăritorii săi.

"Dacă era Casemiro credeţi ca ar fi fost eliminat aşa cum a fost Bordeianu ?! Pac, pac, 2 galbene ... să fim serioşi!"

"Cred ca mulţi dintre voi nu sunteţi atenţi la detalii şi la finalul jocului va rămân in minte doar fazele decisive, un henţ, un penalty şi golurile dacă cumva se marchează. Domnilor nu se mai poate fura ca in codru la fazele decisive iar la cel mai înalt nivel exista şi VAR . Acum te toaca mărunt ca de exemplu 7 atacuri a le CFR ului cu mingi aruncate pe Traore au fost oprite de arbitru pt fault in atac, după părerea mea, nici urma de fault sau poate invers atacantul CFR ului a fost faultat şi uite cum 7 atacuri a le clujenilor au fost oprite de arbitru . Un singur exemplu!", a mai spus Marica.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele