Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

Asociaţia „Salvaţi Steaua”, ameninţată cu tribunalul de către Florin Talpan! Mesajul CSA pentru fanii FCSB

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19569031/1/fcsb-steaua.jpg

Reprezentanţii clubului CSA Steaua au trimis o notificare către Asociaţia „Salvaţi Steaua”, înfiinţată de către fani ai FCSB, cu privire la interdicţia de a mai folosi numele Steaua Bucureşti şi însemnele clubului din Ghencea.

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a anunţat că asociaţia suporterilor trebuie să renunţe la folosirea stelei în cinci colţuri pe emblemă, în caz contrar va fi acţionată în judecată.

Asociaţia ‘Salvaţi Steaua’ este condusă de către Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB.

Am trimis o notificare prin care solicităm să înceteze orice activitate de dezinformare în ceea ce priveşte Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi suporterii săi.

Asocierea clubului Steaua Bucureşti cu Fotbal Club FCSB SA este însă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală a clubului Steaua. Clubul Fotbal Club FCSB nu este şi nu a fost niciodată Steaua Bucureşti. Nu a deţinut şi nu deţine niciunul dintre elementele de identificare a clubului Steaua. Fotbal Club FCSB a utilizat ilegal o marcă şi un nume care aparţineau Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Le-am atras atenţia, de asemenea, că folosirea numelui Steaua cu scopul de a vinde abonamente membriilor asociaţiei respective constituie o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, precum şi o încercare de inducere în eroare a suporterilor clubului nostru.

Pe scurt, i-am notificat să schimbe numele asociaţiei într-unul care să reflecte realitatea. De asemenea, am solicitat să renunţe la folosirea stelei în cinci colţuri. În cazul în care vor refuza solicitările noastre, dacă vor continua să inducă în eroare suporterii stelişti şi să încalce dreptul de proprietate intelectuală al clubului Steaua, ne vom vedea nevoiţi să îi acţionăm în judecată”, este mesajul transmis de către Florin Talpan pentru looksport.ro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19569031/2/florin-talpan.jpg

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FCSB şi a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali. Palmaresul Stelei din perioada 1947 – 2003 aparţine CSA, dar decizia nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele