Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Aspecte mai puţin ştiute despre Mirel Rădoi. ”Cu cititul. Glumeam cu soţia că nici la şcoală nu îmi plăcea foarte mult să citesc, în schimb am citit foarte multe cărţi de fotbal şi psihologie”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19408356/1/vlcsnap-2018-11-14-18h23m16s231.png

Mirel Rădoi a explicat cum a trecut peste perioada de pandemiei şi cum s-a readaptat încept la activităţile care până nu demult erau o rutină. Deşi nu a apucat să debuteze la naţionala României, acesta priveşte cu mult optimism spre viitor:

„Cu ce te-ai obişnuit în pandemie?

Cu cititul. Glumeam cu soţia că nici la şcoală nu îmi plăcea foarte mult să citesc, în schimb am citit foarte multe cărţi de fotbal şi psihologie. N-am citit poezii, dar cărţi de fotbal şi psihologie da, am încercat să îmi ţin creierul ocupat. De asta ne-a prins bine pandemia, am reuşit să completăm ce nu am făcut anii trecuţi.

Am avut diferite activităţi în familie, jocuri de cărţi, alte activităţi prin care ne-am făcut bine unii altora. Mi-a prins bine această perioadă. Şi când am fost accidentat am fost la Bologna, niciodată n-am prins 3 luni în care să fim atât de aproape”, a declarat Mirel Rădoi,  pentru „Prosport Live”.

UEFA a dat publicităţii calendarul ediţiei din acest an al Ligii Naţiunilor. Competiţia se speră să aibă startul în toamnă, asta dacă pandemia de Coronavirus nu va crea probleme şi mai mari.

România ar trebui să dispute primul meci pe 4 septembrie, acasă, contra Irlandei de Nord. Iar ultimul meci al elevilor lui Rădoi ar trebui să fie în deplasare, cu nord-irlandezii.

Naţionala ţării noastre a fost repartizată în grupă cu Austria, Norvegia şi Irlanda de Nord în noua ediţie a Ligii Naţiunilor. Se anunţă meciuri extrem de disputate, în care Mirel Rădoi are nevoie de inspiraţie maximă, pentru a obţine victorii în faţa unor echipe care au jucători de top.

 

Programul Ligii Naţiunilor:
Vineri, 4 septembrie: Norvegia – Austria, România – Irlanda de Nord (21:45)
Luni, 7 septembrie: Austria – România, Irlanda de Nord – Norvegia (21:45)
Duminică, 11 octombrie: Norvegia – România (19:00), Irlanda de Nord – Austria (21:45)
Miercuri, 14 octombrie: Norvegia – Irlanda de Nord, România – Austria (21:45)
Duminică, 15 noiembrie: Austria – Irlanda de Nord, România – Norvegia (21:45)
Miercuri, 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România, Austria – Norvegia (21:45)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri