Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Ăsta da transfer. Dinamo încearcă mutarea ultimilor ani în fotbalul românesc. Totul, la cerinţa lui Contra

Dinamo Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19486734/1/cosmin-contra-dinamo.jpg

Dinamo pregăteşte încă un tun pe piaţa transferurilor şi este pregătită, se pare, să aducă în Casa Liga 1 un fotbalist cunoscut, pe mijlocaşul defensiv Esteban Rolon (25 de ani). În momentul de faţă evoluează la Malaga, în LaLiga 2, dar ar fi de acord să vină sub comanda lui Cosmin Contra.

Problema este reprezentată de salariu, dar nu e una foarte mare. Ar putea fi suportat de Dinamo, pentru că finanţatorii spanioli au mai dat astfel de remuneraţii şi celor veniţi recent. Potrivit ProSport, Rolon doreşte 20.000 de euro pe lună.

Rolon este argentinian şi a jucat în Europa doar pentru două echipe, Malaga şi Genoa. Are la activ 8 meciuri în prima ligă din Spania, 8 în liga a doua din Spania şi 19 în Serie A.

Dinamo l-a dat pe Straton la FCSB

Transferul lui Cătălin Straton la FCSB a fost confirmat de Dinamo, prin intermediul site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 30 de ani, Straton o părăseşte pe Dinamo după un singur sezon şi se va alătura în cel mai scurt timp lotului condus de Toni Petrea. Portarul va fi înregistrat pe lista UEFA a trupei roş-albastre şi va putea evolua în partida cu Slovan Liberec, de joia viitoare, contând pentru turul 3 preliminar al Europa League.

" OFICIAL. Cătălin Straton la FCSB.

Bucureşti, 19 septembrie 2020. FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al portarului Cătălin George Straton la FCSB.

La Dinamo din vara anului trecut, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ştefan cel Mare, 12 în Liga 1 şi 4 în Cupa României.
Clubul nostru îi mulţumeşte lui Cătălin Straton pentru evoluţiile în poarta dinamoviştilor!

6 este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti.

2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo Bucureşti, scor 1-3 în sezonul trecut.

31 de ani va împlini Cătălin Straton peste câteva săptămâni, pe 9 octombrie", se arată în comunicatul clubului Dinamo.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele